Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

andreiro napisal/-a:Pozna kdo ta strup =D>
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2768503&show=1
Pa zakaj je blo treba felge menat, pa cadamuro, da ms zadnjega spojlerja sploh ne omenjam. :roll:
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Avto je čisto okusen (sploh v živo) in ravno toliko individualen, kot motor pod pokrovom. Misliš kupit in ti bo to povzročilo dodatne stroške, ko boš vzpostavljal prvotno stanje, ali kar tako nabijaš?
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Sam nabijam! :roll: Avto je v originalnem stanju precej lepši po mojem skromnem mnenju. Sploh pa imam alergijo na že davno preživete, štrleče zadnje spojlerje, ki povsem uničijo elegantno linijo 156ke. Se opravičujem če sem koga užalil, vendar sem to mogu povedat. :|
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Jasno, da je lepši v originalu, katera alfa pa ni? Je pa od lastnika odvisno kolikokrat je gledal F&F. :mrgreen:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hotel sem samo povedat da je to verjetno edina 156 ki dejansko ima za kej imet spojler na riti.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Zlarre_
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Izola :)

Alfaspider napisal/-a:Hotel sem samo povedat da je to verjetno edina 156 ki dejansko ima za kej imet spojler na riti.
Vsekakor se strinjam z teboj.

Na takem avtu ce nimaš dodatnih takih reči ni to to.....vsaj zame.
:wink:

Poseben motor-posebna oblika.

Res lep stroj. =D>
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

ka je pa s to GT-ejko narobe da je tolk poceni pa 2007 letnik :?:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2414742&show=1
a je bla zaplenjena al kaj....
bivša alfica
145 1.6 boxer
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

andreiro napisal/-a:ka je pa s to GT-ejko narobe da je tolk poceni pa 2007 letnik :?:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2414742&show=1
a je bla zaplenjena al kaj....
Po opremi sodeč bi mogla bit Q2.
So jo pa očitno iz nekje potegnili, ker je še vsa umazana, pa nastavek za vleko ima še kar všravfan zadaj pod odbijačem.
Sovoznikov airbag je tud odprt.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

nekdo je nekje pošteno zaplužu s ceste
Slika
cungalunga1
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2762611&show=1

kupujem avto za punco a pozna kdo tega prodajlca, kake izkušnje z njim. Avto sem že pogledal, je uvožen iz Italije, na videz je lepo ohranjena alfa, prodajalec tudi nima nič proti če se da avto pregledat z testerjem oz. kakem servisu. En Alfa servis je nedaleč stran v Vojniku(sovrednu sreviserji?)Prosim za mnenje.
Prav tako me zanima, če je kak forumaš ki zna pregledat avto in ima čas in voljo(plačam seveda po dogovoru) da bi šel z mano tehnično pogledat avto(pošlji GSM na PM). Zaželjeno da si doma nekje na območju MB-CE in čas v torek ali sredo čez dan. Hvala v naprej za vaše komentarje.
lp
Exorcist
Alfist
Alfist
Kraj: Brežice

Tester je tester, vsak naj bi pokazal enako. Avto zapelji na kak AMZS (če je kje v bližini), kjer ti preverijo pač tiste kritične točke na avtu. Če praviš da je zunaj in znotraj lepo ohranjena, te tako zanima le še podvozje, motor in če je bila zaletena. Če je podvozje ok (ni potrebne menjave rok, optike, itd itd), če motor lepo teče (ne kadi, ima vse tekočine na nivojih, znana servisna zgodovina...) in če ni vidno, da je bil avto na mizi, nimaš storiti nič drugega, kot da jo kupiš :D To so te klasične smernice, ampak če je vse to ok, go for it.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

na AMZS-ju ti kvečjemu lahko izmerijo akumulator, pline, preverijo svetlobni snop in na valjih zavorni učinek, kaj več se pa s tabo ne bojo ukvarjal
priporočam da s sabo vazmeš koga ki ve kaj pogledat v prvi meri, se zapeljete na testno vožnjo, pregledate dokumentacijo in pripadajoče stvari k avtu ( ključi, kodne kartice, servisne knjižce, računi od servisev..), če je vse kokr toliko OK in bi ga še na tester pelju, bo pa treba proti plačilu na poobalščenega
Slika
Primmož
Alfa Junior
Alfa Junior

Živjo!

Sem nov na forumu in do sedaj še nisem bil lastnik Alfe Romeo. Prodal sem nekoliko dražji avto in sedaj kupujem avto za cca 10 000 eurov. v oči mi je padla naslednja Alfa:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2639229&show=1

Ve mogoče kdo kaj več o tem vozilu?

Drugače me nasplošno zanima kakšne so pozitivne strani tega modela s takim motorjem in morebitne hibe? Na kaj moram biti pozoren pri nakupu? kako kakovostni so ti motorji idr.? Res čim več koristnih informacij lahko tudi na PM.

hvala za odgovore in LP
bobo32
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Brežice

Primmož napisal/-a:Živjo!

Sem nov na forumu in do sedaj še nisem bil lastnik Alfe Romeo. Prodal sem nekoliko dražji avto in sedaj kupujem avto za cca 10 000 eurov. v oči mi je padla naslednja Alfa:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2639229&show=1

Ve mogoče kdo kaj več o tem vozilu?

Drugače me nasplošno zanima kakšne so pozitivne strani tega modela s takim motorjem in morebitne hibe? Na kaj moram biti pozoren pri nakupu? kako kakovostni so ti motorji idr.? Res čim več koristnih informacij lahko tudi na PM.

hvala za odgovore in LP
je tud na forumi viewtopic.php?t=17105&postdays=0&postorder=asc&start=0
Alfa Romeo 146 1.8 16v rules
nosaint
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: koper

Cuore sportivo
Zaklenjeno
  • Informacija