Alfapassione09 - Grobnik 26.4

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

LOL
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

1. Grilzz, 75 1.6 Evoluzione Autodelta stage3 twinturbo (za grobnik bom lahko vsaj malo bolj boost odprl)
2. Unicorn, 156 GTA SW
3. serpenx, 147 1.9 jtdm
4. Pepsi, /
5. Miholl, 156 2.4 jtdm
6. Foggy, 145 2.0 QV
7. bass, 156 1.9 jtd
8. TribesMan, 147 1.9 jtdm <- je še vedno brez avta
9. Seby7, GTV 2.0
10. Jonas, 156 1.8 TS
11. Yagi-san, GT 3.2 V6
12.dwji, 145 1.4 T.S.
13. uros86, 166 2.4 mjet
14. Matjaz46, GT 1.9 JTD + 1 (nisem še čist 100%)
15. Gorkichev, F-155
16. Claus, 166 TB
17. Kemo, 147 JTD
18. Toma123, 33 1.5
19. kađiva 155 1.8 ts
20. Zdravc, 147 2.0 TS
21. tym_alfa 145 1.3 boxer
22. Havana_club 159 2,4 jtdM
23. dbist, 156 2.4 JTDm
24. Dräger 147 T.S.
25 bernymonty AR155 2,5 V6
26. Enthusiast GT 2.0 JTS
27. Jo3e 156 1.9 jtdm
28. Alfa33 AR 156 1.8 T(win)S(hark)
29. SubjectX, 166 2.4 JTDm
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Kaj zdej, se bo vozilo po pisti ali ne?
Kdaj se začne srečanje dol? Če grem bom šel čez delnice... sam verjetno mal kasnej...
Uporabniški avatar
claudio
Alfist
Alfist
Vozilo: 156 2,4 Mjet
Kraj: Il. Bistrica

Na hitro par slik za pokušino...

takole smo se zbirali v Bistrici
Slika

in smo se tudi zbrali (kar precej)
Slika

parkirani na Grobniku (viden je le del od vseh Alfic na srečanju)
Slika

in pozneje še na pisti
Slika

PS : opravičujem se vsem ki so šli za mano in so se potem zaradi moje napake na izvozu na obvoznici morali peljali skozi celo Reko :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tudi jaz sem kocno prispel domov. Bilo je noro, tako kot vsako leto do sedaj. Pa se vsako leto se nas vec zbere.
Predvsem moram pohvaliti domacine iz I. Bistrice za dobro koordinacijo in odlicno speljan promet, z nekaterimi zaporami za ves ostali promet. Predvsem zenski del me je navdusil :mrgreen:

Slike pa jutri...grem spat, ker sem ubit!

LP
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Tudi doma. Avto dela pa še boljše kot je tja grede.

Posnetki in slike sledijo jutri ali pojutrišnjem.

Jaz se pa opravičujem vsem, ki so bili primorani voziti za malo in vdihavati dišečo poezijo valvoline-castrol koktejla.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Z kolegom sva skupaj naredla malo morej slik. Zdele se mi neda nalagat na net.
L.P.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Eden boljših AR meetov...

Nisem vedel, da zna bit vožnja po pisti tak užitek...super je bilo, upam da sta sopotnika uživala vsaj pol toliko kot jaz...
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Bilo je dobro...celo sem odpeljal par krogov z QV po pisti :D :D :D (madona da moram ta avto spet enkrat imet).

p.s. Zdravca nisem našel nikjer... :?
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Super blo, malo prekratko edino. Med drugimi prehitu tudi brero, zgleda je mela tašvoh mašino, ali pač... :mrgreen:

Hvala Mihollu in Foggyju, tisto pivo (ali 3) mata še vedno v dobrem. Pa hvala urošu86 za pre-race priprave. :)

Komaj čakam, da ponovimo.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Bilo je super, ampak prepozno se je šlo na pisto. Slike iz telefona bom pa kasneje naložil.

P.S: Kje bi se dalo dobiti tiste rezultate v spretnostni vožnji?
Slika
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

_BiStRi_ napisal/-a:Bilo je dobro...celo sem odpeljal par krogov z QV po pisti :D :D :D (madona da moram ta avto spet enkrat imet).

p.s. Zdravca nisem našel nikjer... :?
ja, jaz sem bil pozn, ker sem ob 20 do enih uletel na 5 km kolone na avtocesti pred postojno, ker trotl nisem poslusal radio. potem sem ravno na prehodu ujel nekaj alf, ena siva GTjka, pa siva 147ka, pa rdeca 156ka pa siva 155, pa siva 159ka, pa mogoce se kaksna, pa sem si prav oddahnil, potem sem se pa po cestninski peljal za 155ko (1.8 TS, Rok), ker nisem vedel poti pa sem mislil, da bo on vedel, potem ko sma pa zalutala v center Rjieke, sma pa ugotovila da noben ne ve kam morava iti, no uspela sva nekega domacina vprasat kje se pride do Grobnika, potem sem pa se ugibal kje it dol z avtoceste, pa sem izbral takoj Čale, ker sem vedel da Grobnik ni dalec od Rjieke, pol se mi je kamen odvalil od srca ko sma prisla do znaka na katerem je pisalo Automotodrom(al nekaj takega).
ko sem prisel tja pa itak nisem nobenega poznal, bil sem pa s sivo 147ko, cisto na koncu prve vrste, tam kjer je bla 159ka parkirana, ki je bila napoti za spretnostno voznjo.

moram reci da je blo kar zanimivo, veliko dobrih alfic, pa malo sem gledal motoriste na pisti, eni so ful obvladali. pa pogledal sem si spretnostno voznjo, tu je blo kar zanimivo, kako so eni ful divjali pa cvilili z gumami, hitri so bili pa tisti ki so lepo in mirno odpeljali.
pri zvoku je definitno zmagal avto ki si je to najbolj zasluzil, nor zvok je imela ta 75ka! je mela ze lep zvok ko se je privalila do gledalcev, ostale so bile nekako bolj tihe pri tem.

za pisto se mi je zdelo da sem v avtu cakal ure, potem nisem niti gledal koliko je bila ura ko smo sli gor. moram reci da je bila kar zanimiva izkusnja, sem bil prvic na pravi pisti in je svetovno ko vidis kako se konca ovinek, kako gre naslednji, pa kako je siroka, pri posnetkih vsega tega sploh ne vidis, pa tudi kako je nagnjena, no potem ko smo se postavili za slikanje sem stopil ven pogledat gume:
prejsnji teden sem zamenjal prednje z zadnjimi, ker so bile sprednje ze namehurjene, zadnje so pa bile se kot nove, ko sem se pripeljal do grobnika so bile se tudi kot nove,
no in ko sem videl kako so se po tem prvem krogu za slikanje, prednje namehurile in ostanki gume so se zaceli lepit gor, sem sel samo se paradni krog in ven. drugic si moram ene gume zrihtat posebej za grobnik.
cel dan nisem nic jedel in pil, niti zjutraj ker sem bil pozen ze pri odhodu od doma in sem mislil, da bo že kaj na grobniku za dobit. #-o
potem sem si zelel priti se samo cimprej domov. z glavobolom...
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Čaki, a ti si Klemen?
Slika
Uporabniški avatar
zdravc