_BiStRi_ napisal/-a:Bilo je dobro...celo sem odpeljal par krogov z QV po pisti

(madona da moram ta avto spet enkrat imet).
p.s. Zdravca nisem našel nikjer...

ja, jaz sem bil pozn, ker sem ob 20 do enih uletel na 5 km kolone na avtocesti pred postojno, ker trotl nisem poslusal radio. potem sem ravno na prehodu ujel nekaj alf, ena siva GTjka, pa siva 147ka, pa rdeca 156ka pa siva 155, pa siva 159ka, pa mogoce se kaksna, pa sem si prav oddahnil, potem sem se pa po cestninski peljal za 155ko (1.8 TS, Rok), ker nisem vedel poti pa sem mislil, da bo on vedel, potem ko sma pa zalutala v center Rjieke, sma pa ugotovila da noben ne ve kam morava iti, no uspela sva nekega domacina vprasat kje se pride do Grobnika, potem sem pa se ugibal kje it dol z avtoceste, pa sem izbral takoj Čale, ker sem vedel da Grobnik ni dalec od Rjieke, pol se mi je kamen odvalil od srca ko sma prisla do znaka na katerem je pisalo Automotodrom(al nekaj takega).
ko sem prisel tja pa itak nisem nobenega poznal, bil sem pa s sivo 147ko, cisto na koncu prve vrste, tam kjer je bla 159ka parkirana, ki je bila napoti za spretnostno voznjo.
moram reci da je blo kar zanimivo, veliko dobrih alfic, pa malo sem gledal motoriste na pisti, eni so ful obvladali. pa pogledal sem si spretnostno voznjo, tu je blo kar zanimivo, kako so eni ful divjali pa cvilili z gumami, hitri so bili pa tisti ki so lepo in mirno odpeljali.
pri zvoku je definitno zmagal avto ki si je to najbolj zasluzil, nor zvok je imela ta 75ka! je mela ze lep zvok ko se je privalila do gledalcev, ostale so bile nekako bolj tihe pri tem.
za pisto se mi je zdelo da sem v avtu cakal ure, potem nisem niti gledal koliko je bila ura ko smo sli gor. moram reci da je bila kar zanimiva izkusnja, sem bil prvic na pravi pisti in je svetovno ko vidis kako se konca ovinek, kako gre naslednji, pa kako je siroka, pri posnetkih vsega tega sploh ne vidis, pa tudi kako je nagnjena, no potem ko smo se postavili za slikanje sem stopil ven pogledat gume:
prejsnji teden sem zamenjal prednje z zadnjimi, ker so bile sprednje ze namehurjene, zadnje so pa bile se kot nove, ko sem se pripeljal do grobnika so bile se tudi kot nove,
no in ko sem videl kako so se po tem prvem krogu za slikanje, prednje namehurile in ostanki gume so se zaceli lepit gor, sem sel samo se paradni krog in ven. drugic si moram ene gume zrihtat posebej za grobnik.
cel dan nisem nic jedel in pil, niti zjutraj ker sem bil pozen ze pri odhodu od doma in sem mislil, da bo že kaj na grobniku za dobit.
potem sem si zelel priti se samo cimprej domov. z glavobolom...