Nisem našel nobene teme kjer bi lahko vprašal.
Torej z kolegom sva šla prejšnji vikend v split in sem slučajno na počivališču probal z nogo gumo in opazil da ima luft oz se kolo premika za nevem milimeter mogoče dva enako je na obeh kolesih, sklepam da je nekaj fuč in upam da me ne udari preveč po žepu, kaj naj bi to bilo??
namreč, zadnjič ko so punci hotl ukradt feltne so samo losali vijake na sp. kolesih na vsakem po dva in je že žvenketalo in treslo pa sploh ni blo nobenega lufta na kolesih še
ugotovi kje točno se ti ,,premika,, oz. kje je ta luft
kolesa so 100% privijačena, ko primem za gumo zgoraj in jo potegnem k sebi se zamiga oz. ima luft, od kje pa je tale luft pa nimam pojma, zato sprašujem če se kdo bolje spozna na te zadeve
po mojem bi pa lahko bile tudi zgornje roke.. jes jim mam fuč... pa mjo potem kolesa lufta dosti...probaj kolo migat pa glej če se ti primika zgornja roka
ja zgornje roke so fuč, mi je reku frend k ma alfo da je to to, danes pa nisem šel čez tehničnega, mi je reku majstr da so zgornje vilice (sklepam da so to roke) fuč in da jih morm zamenjat v roku 3 dneh. Fuč je desna, leva bi pa še bla sam bom kr obe zamenjau.
Sigurno je že kje napisano pa vseeno, kolko me bo prišla menjava teh dveh rok. Naroču sm jih že pri mehaniku sam za ceno ga nisem nič spraševal.
Na avtotriglavu sem dal jest toliko... original seveda...
Ponaredke se da tud dobit... sam če se maš čas s tem ukvarjat. Pomojem bi dobil za 100€ sigurno obe... sam ne jamčim za kvaliteto... (kokr se to že čudno sliši glede na to da so originalne v riti )