Razmišljam, da bi na svoje stopalke za plin, zavore in sklopko dal alu ploščice - kako se to kaj obnese? A to pomen, da ko jih daš gor bistveno povišajo samo stopalko? Ne bi namreč rad, da bi s tem spremenil položaj (odmik) površine pedala od tal... Kakšne so kaj izkušnje? Hvala za odgovore
Creed napisal/-a:Alu stopalke se privijaci na obstojece pedale. Sepravi se ti povise visina pedala za debelino alu stoplake, ki pa je (recimo)od 5-8mm.
LP
Ja, ampak seveda prej odstraniš gumo, tako da razlika na koncu niti ni velika, če sploh je
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa
Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Creed napisal/-a:Alu stopalke se privijaci na obstojece pedale. Sepravi se ti povise visina pedala za debelino alu stoplake, ki pa je (recimo)od 5-8mm.
LP
Ja, ampak seveda prej odstraniš gumo, tako da razlika na koncu niti ni velika, če sploh je
in na kak način gumo odstrniš? Gre lepo dol al je treba to uredit na kak bol nasilen način
Gas nima nobene gume gor - vsaj pri 147 je tako. Sicer pa bormašino v roke pa gas. Ko sem moje montiral, nisem opazil, da bi me motila dodatna debelina stopalk.