A midva nisva imela skoraj nic dezja. V soboto je bilo res prelepo vreme. V nedeljo naju je ujela ena plohica ravno med ogledom etruscanskih grobni. Ponedeljek se je pricel precudovito, sam se je popoldan pooblacilo, vendar naju je dez ujel sele na poti domov. Kar pa me sploh ne moti.
Mogoče kdo ve kaj je to rumeno kar raste - zadnjič sem šel v Banja Luko in so me ta rumena polja spremljala čez celo Hrvaško tako, da me res zanima kaj to je - ve mogoče kdo...?
Ja Provansa je tudi v planu, ampak obvezno ko sivka cveti. Sam verjetno v naslednjih 2 letih ne grem se. So prej druge ture, ki pa cez 2 leti ne bodo vec tako zanimive.
@ inti
Za drugo leto nekako citram na Kubo, dokler je Fidel se "ziv". Ceprav ga je pomojem ze stegnilo in prikrivajo...ma morem pohitet, dokler americani ne pokupijo in poamericanijo vsega. Pa dokler ma ZDA se embargo...pol ne bo vec tako zanimivo. Za letos naj bo se skrivnost....bom povedu preden bom tik pred odhodom....ce se ne bo kaj sfižilo. Lahko pa kako recemo na Gorjanskem
@capirex
Tisto je pa majhen kraj Terme di Saturnia. Precej juzneje od Siene. Je pa cist ob glavni cesti...bos zavohal, ko bos blizu