Baje neki regulator pretoka zraka al kaj, rad bi vedu kje je kakšno funkcijo ma in kako veš da ne dela ker ni poceni ker men avto isto dela k prej nobene razlike ni.
Če ne dela je več opcij. Najbolj simpl je če ti javlja napako na računalniku.
Če ti napake ne javlja, in tole zadevo odklopiš, potem bi morala biti kakšna razlika v voznih lastnostih, če razlike ni je pa verjtnost da zadeva ne deluje.
Če tole ne deluje pravilno motor ni tako živahen kot bi moral biti, lahko se pojavi kajenje, in zvišanje porabe goriva...
Hja vse lepo in prav, vendar MAF javi napako v izredno redkih primerih.
Ponavadi se javi napaka vezana na lambdo ali šobe.
Tista fora z odklopljenim MAF-om pa tudi ne deluje zmeraj - vsaj pri meni ni, sem pa dobil napako vezano na količino goriva, ki bi lahko kazala na lambdo, šobe, senzor temperature, luknjo v sesalnem vodu ... in nekje na kancu na MAF (ki je bil fuč).
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Če smo bolj natačni ima to na sliki poleg funkcije merjenja pretoka zraka tudi tudi integriran merilec temperature vsesanega zraka -> točno ta element, ki je na sliki
Sklepam po odgovorih da so me na servisu nategnil ker sem ga zamenu z starim pa avto dela isto ni razlike.
Če ne zrihtam sam te sam nategujejo kurčevi serviserji, ta LMM pa tut ni pocen.
Men je čist jasno kje je MAF, in da se tam meri temperatura zraka pred turbino. Sprašujem pa kje se meri temperatura v sesalnem kolektorju, za turbino.. Ker tudi tam jo morajo nekje meriti, če hočejo imeti dobro kontrolo nad izgorevanjem...