AR 147 1.6TS by Buxter (str. 23)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
tito156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: MarburgAnDerDrau

Zelo lepa! Srečno vožnjo z njo!
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

lepa.
pa felne so 16" ali 15"? Jaz imam taksne 16", pa tudi razmisljam o menjavi, ker so relativno ozke ze za 205 siroke gume, ki jih imam. pa tudi vizualno niso ravno biser.

glede MP3jev, lahko ce imas tak telefon ali mp3 predvajalnik ki lahko oddaja preko radijskih valov( jaz imam na nokii UKV), naredis prenos preko radijskih valov, in poslusas MP3 preko radija, samo nastavis si frekvenco na predvajalniku ali telefonu ter avtoradiu in pozenes.
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

hvala hvala :)

Amm feltne so 15", pa morm rečt da so kr odlično ohranjene. Praska je samo ena, cca. 2cm dolga, ostalo je pa vse kot novo. sem jih spoliral in se svetjo res kot nove.

Tisto za mp3je poslušat je pa zanimivo, sam nvem a mam jst na svojem telefonu al ne :) (Samsung Omnia). kaj pa kvaliteta, je dobra? pa kolko pride kak predvajalniček tak da podpira prenos prek valov?
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Kolikor sem prebral na forumu, ni ravno kvaliteten zvok, pa še šumeti začne ponekod, kot radio, ko greš iz optimalnega frekvenčnega območja.
Malo denarja, malo muzike...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Če že misliš, potem si kupi vsaj xCarLink. Dobiš ga že za 80€ - varjanta brez BlueTootha.
Je elegantna rešitev, pa še izgleda armaturke ne pokvariš z aftermarket avtoradijem.
Če ti je pa za izgled vseeno in če stremiš k izboljšanju same kvalitete, potem pa si kupi soliden MP3 avtoradio - čeprav, če ti je že 110€ preveč za xCarlink.... :roll: ...kje so potem še zvočniki, amp, sub...

Pri muziki se ne splača šparat.
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

amp in sub imam že od prejšnega avta, zvočnike dobim po nekak polovični ceni itd. za radio mi pa tut ni panike odštet 200,300€... ampak sej pravm, originalen preveč dobr izgleda da bi ga menjou :) bom mogu še mal razmislt kaj bom in kaj ne, prvo je treba zamenjat gume (upam da dobim že ta teden), poj je registracija, poj pa 3starke :)

je pa tist xcarlink vreden razmisleka ja, bomo vidl kako se bojo finance stekale, fino bi blo kkšno službo dobit ;)
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

A imaš namen nabaviti 15" tristarke??!!
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

za poslusat je. jaz mam nokio N78 in jo dam v tisti glavni predal pod kontrolami od klime. signal je dober, kvaliteta zadovoljiva za poslusanje med voznjo, proti radiu je definitivno manj motenj pa tudi lepse izpade zvok. je pa sigurno slabse kvalitete kot pri navadnem audio CDju.
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

@ mastr: ne, tristarke bodo 17 seveda, te ki jih mam zdej gor so 15 in bojo za zimski komplet ;)

@ zdravc: sem se nekej pozanimou pr bratu pa je reku da pozna to ja. prvo kot prvo bo treba potrebno obutev zrihtat, poj gremo pa naprej ;)
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Samo a se ti splača sedaj kupovati nove 15" gume, če si se pa odločil, da boš kupil 17" platišča.

Lp
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

sj so mi naročil zimske :) novih letnih bi se mi tako ali tako neb splačal kupovat, poj bi mogu še u jesen zimske, pa drug let spet letne.... mal prevelik strošek
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

Tako, dobil sem zimske gume, nadvse zadovoljen z vožnjo, znova sem zaljubljen :)

me pa še nekej zanima, ma mogoče kdo kakšno slikco afe 147 z temi feltnami, ker me zelo zanima kako pašejo gor?

Slika

trenutno se mi odpira finančni priliv in bi jih kar kupi, pa ne vem katere, tristar, GTA ali te.... da se lažje odločim :)
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Poglej v galeriji Dragerjev avto. On ima taka platisca.

LP
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

8C style od Dragerja

Slika

in domača 147 z GTA platišči

Slika

Osebno bi kolebal med GTA in 8C platišči, Tristar bi izpustil :wink:
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

tristarke majo že skoraj vse 147, bodi malo bolj izvirn pa vzemi kaj drugega :wink:
bivša alfica
145 1.6 boxer
Odgovori
  • Informacija