MaStr napisal/-a:No, ja. Saj če se tudi sam spomnim je bila zgodba podobna, pa sem se hitro privadil. Ko se vsedem v ženinega Cliota, mi pa full manjka.
Še malo off: Povej rajši, kakšna je bila vožnja z lepotico!
fantastična, ves čas se mi je smejalo
Vozil 1,9 JTDM in sem že odločen, da bo 159 moj naslednji avto, le okrog motorja bo treba še razmislit ampak tale 1,9 bi utegnil biti kar pravi (btw kako se kaj obneseta 1,9 ali 2,2 bencinca v tem avtu? je pa res, da jih na trgu rabljenih praktično ni). Lepo vleče, pospeški zelo dobri, prehitevanja so pravi užitek. Poraba po računalniku cca. 8 l, pa avta nisem ravno šparal.
O zunanjosti ni sploh kaj reči (one of the best looking cars ever), notranjost pa tudi kar simpatična. Kot rečeno malo me je motil tisti naslon za roko in zdelo se mi je, da je volan malce pretrd in je treba na njem ves čas 'delati' (je tako pri vseh 159?). Takole na prvo žogo se avto zdi relativno slabo pregleden (naprej in nazaj), vsaj dokler se ga ne navadiš in pri pogledu vstran in nazaj ima kar nekaj mrtvih kotov.
Pri speljevanju je treba kar nagazit gasa in tudi kasneje je kar občutna tista luknja do nekih obratov, ko je motor skoraj mrtev, potem pa prav prijetno 'znori'.
Skratka kljub nekaterim manjšim pomanjkljivostim je to to in treba bo le še poiskati pravi primerek. Po malem že iščem, ne bo pa lahko najti pravega, ker imam določene želje, ki jih na relativno majhnem trgu rabljenih ne bo lahko uresničiti. Zdi pa se mi tudi, da glede cen tudi ni potrebno pretirano hiteti, bi znale še malce upasti.....