Yagi danes na obvoznici okoli 16:00 ure, lepa je tudi v živo...
Pred tabo je bila ena 156-tka kateri ne dela sprednja luč in obenem še prometna nesreča črna 166...
the febo... danes okoli poldneva si čakal na križišču na Mlinem na Bledu. Johny, ti pa tudi 0 ne opaziš na semaforju na Bledu. Ti si zavijal desno proti centru in nato spet takoj desno proti krimu, jaz pa sem bil en avto za tabo, samo sem zavijal desno:)
the febo včer oz. danes v zgodnjih jutranjih urah vozu za mano od vrbe do mlinga? na poti skoz bled v teh čudnih urah srečal srebrno 156 z lj tablcami, ki je lih zavijala dol z glavne ceste proti ribnem - jonny mogoč?.
Sva mela z eno modro 166 - ko 2,4 JTD en drag race danes iz cestninske na Log-u. Škoda ker je bil dež, ker drgače se me ne bi znebu, tako je blo pa preveč nevarno za ritjo vozit
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
mike napisal/-a:the febo včer oz. danes v zgodnjih jutranjih urah vozu za mano od vrbe do mlinga? na poti skoz bled v teh čudnih urah srečal srebrno 156 z lj tablcami, ki je lih zavijala dol z glavne ceste proti ribnem - jonny mogoč?.
avto sem glih iz delavnce prpelu ker je avto restavriran nanovo in ni blo se cajta za okvirce gor dajat sm samo spredno tablco na sipo vrgu in se su vozt. 9 mescou avta nism meu......