Kar je kr uredu, če ga žgeš do 200 in kr hitro voziš.

A tvoja nima tanka 65l+rezervamike napisal/-a:pa kako vam rata tko nizko porabo met? jst sem zdej pomoje postavu rekord v najnižji porabi, ko sem po 785km šu tankat 52.380 litra. res pa je, da je bla tale kilometrina razdeljena nekak na 450-500km avtoceste, par fur skoz sotesko pa kakšen manjši premik z ene strani vasi na drugo. drgač pa pod 7 redko pridem. a je mogoč zato, k mam cifro noge 44?aja, pa pr temu vremenu nč ne veš, kdaj bo sneg padu, tko da mam še kar zimske gor

-55 km sploh ni tako malo,da bi računalnik zračunal neko povprečje,moj je kazal celo 8,5,ampak kaže 3-5 deci preveč,ampak dobro,očitno ne znam vozit dizla,klub temu,da sem s raznoraznimi dizli naredil čez milijon km v vseh mogočih pogojihMiholl napisal/-a:Prvo kot prvo, 55 km je znatno premalo da zmeris natancno porabo kjerkoli oz se z vsakim nadaljnim kilometrom lahko poraba znatno spremeni pri tako mali razdalji.
Drugo kot drugo cez mesto se da cisto lepo vozit z 7 litri na 100km, tudi z klimo in tudi z petvaljnim jtdjem, tako da z 4 valjnikom...verjetno se toliko bolj - ne trdim - ker ga nimam...

Ma to je zadeva! Se vsaj ve, da zadaj stoji konkretna Alfa.Yagi-san napisal/-a:Zadnji tank:
60,00 Litrov
323km
18,58L/100km
Yagi-san
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti