Sem že pregledal cel forum pa nisem našel ustreznega odgovora na moj problem. Klimo sem napolnil pred dobrima dvema tednoma in je bilo vse ok. Zdaj pa se pojavlja problem pri vklopu kompresorja in sicer zjutri ko vžgem avto in se mi avtomatsko klime prižge kompresor zalaufa in piha hladen zrak. V ponedeljek ko je pa bilo 30 stopinj pa kompresor ni zalaufal pa sem imel vse prižgano za klimo. šele po kakih 20 min vožnje se je pa le vklopil. Sedaj mi ni jasno kaj bi lahko bilo če je zunaj manj kot 20 stopinj zalaufa kompresor brez problema čim je pa več kot 20 stopink ga pa zalaufa po pou ure al pa sploh ne... kaj bi lahko bil vzrok zato??? klimo sem pa polnil pri lindiču in je rekel da je s klimo vse ok.
to je čudno ker zdaj se tudi med vožnjo kar izklopi kompresor... jutri peljem k lindiču da še enkat preveri use potem pa če ne bo vedel pa na tester...
Še vedno nisem uspel priti do servisa za klimo ker sem vmes imel manjši karambol. Po karambolu se avto ni uporabljal več kot 3 tedne in po zagonu se je čudežno spet vklopila klima in delala brezhibno. Naslednji dan pa spet ne... ali je mogoče kaj narobe z magnetom pa da zato ne prime?? Aja pa še to a mogoče kdo ve kje bi dobil motorčke za dvig žarometov ker sta mi ribnla...
Meni se je dogajalo isto,ker sem imel nafilanega preveč plina. Kr izklapljalo je kompresor,ko je bilo zunaj zelo vroče,ker se plin raztegne na vročini in se kompresor avtomatsko izklopi,da se ne pokvari.
Nato smo vzeli malo plina ven (zdaj je tako kot piše (500gramov)) in vse dela super