No tako, ker imam namen feltne dat na avto šele drugo pomlad, sem se odločil še, da malo naredim za muziko v avtu. Kupil sem si Infinity Basslink
Vgradil ga zaenkrat še nisem, vem pa da naj bi to delovalo kar vredu. Priklopil bom pa prek "HILO" konverterja. Naročen je že, klic pričakujem zelo kmalu. Bi pa imel v zvezi z potegom kablovja dve vprašanji:
1. Kako priti do zadnjega zvočnika (za voznikom), da lahko vzamem zvočnik ven oz. da pridem do zvočniških kablov? (nekaj sem že probaval pa mi ni ravno ratalo: odvil sem 4 vijake: v pepelniku, pod klopjo dva in za tistim drogom, na katerega pride pritrjen pas. ni ratalo nič

tako da prosim če kdo ve, da bi mi svetoval kako pridem do tistih kablo, da bomo lahko namestili tisti konverter)
2. Kako povleči kabel za elektriko do kabine oz. v njo? pa prosim brez vrtanja

(nekaj sem gledal da bi spelal po blatniku (samo ne vem če je pri vratih kje odprtina), v kabino pa potem dal skozi tisto gumo, ki je malo nad tečaji za vrata.
Ker pa ima ta basslink še "daljinsko vodenje" odprtosti ojačevalca, pa bi prosil še za kake ideje kam dati kontroler?
Sam sem mnenja, da je najbolje da dam v naslonjalo za roko, sredinsko seveda. ampak rad bi skril kabel, pa tudi to ne vem kako se razdre, če se sploh
Ideje, ideje, ideje so več kot dobrodošle