AR 147 1.6TS by Buxter (str. 23)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

Čuvaj jo, lepa je.. čudi me, da se nihče ni zbunil glede konjičev, zgleda da nekateri napredujejo :lol:

Glede feln pa GTA ali pa Tristar... Te 8C replika so hudo lepe ampak se mi zdi, da na 147ko nekako ne paše, vsaj glede na tisto sliko si ne upam trdit, da bi mi bilo vizualno všeč, sicer okusi so pa tako ali tako subjektivna stvar.

Veliko varnih užitkov z njo ti želim :)

PS: Welcome to the 1.6 club :P
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

Bomo videli kaj bomo nadeli moji ljubezni :)

Me pa še nekej zanima če kdo ve kje bi se dalo dobiti tisti kromiran knof, ki je na ročni zavori, ki se ga da noter da popusti? imam namreč zlomljenega in me moti :)
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

buxter napisal/-a:

Me pa še nekej zanima če kdo ve kje bi se dalo dobiti tisti kromiran knof, ki je na ročni zavori, ki se ga da noter da popusti? imam namreč zlomljenega in me moti :)
Tudi mene zanima, mam enak problem :doubt:
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

zdaj mam pa še en nov problem :) no nov, star dva tedna ampak se bolj malo vozim :D

dva tedna nazaj se mi je prižgala lučka za airbag. sem peljal na servis, da smo priklopili na računalnik, pa je tam pisal da je nekej narobe z polnjenjem na voznikovi strani (ne vem kako točno je pisalo....). V glavnem serviser mi je rekel da je najverjetneje nekaj narobe z navitjem. To smo dali popravit, se je nekej skurlo a kako, pa smo dali obnovit navitje. Lučka se je resetu računalnika ugasnila.

Avto sem pripeljal domov, čez eno uro sem nastaviil uuro in datum, čez par ur pa se vsedel v avto, pa je bila lučka zopet tu. Peljem nazaj, se navitje pelje šeenkrat preverit in po možnosti popravit, a je navitje preverjeno in deluje, ampak lučka lučka lučka še kr gori.... Serviser je rekel da je skoraj gotovo nekje skurjen kak kabelček od airbaga do računalnika.

Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe, je morda vzrok kje drugje...?

Sem prebiral forum in največkrat videl tisto z konektorji pod sedežem. morda to tudi pri meni narobe?

Zelo rad bi to v tem tednu popravil, ker s koncem drugega tedna grem na morje in bi zelo zelo težko gledal tisto rdečo lučko do tja.
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

Ta lučka je navadno rezultat slabega kontakta pod voznikovim sedežem... preveri :wink:
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

bom preveril. a pa morm kkšn sedež vn dajat alpa kej? pa poj šeenkrat resetirat računalnik?
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

Tale lučka ni tolko od reseta odvisna... pri materini alfi se je vklapljala in izklapljala kar med vožnjo in sicer stalno ko si v kakšno lukno priletel, da je avto vredu pretreslo. Kar se tiče popravila pa ti ne znam dat točnih napotkov, ker je to pri nas rešil mehanik, sam pa nisem imel te težave (knock knock on the wood) :wink:
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

lučka je bila vmes že popravljena, zdaj avto dela brezhibno, še vedno sem zaljubljen vanjo in se peljem z užitkom :) upam da bo tako še dolgo.

zdaj pa poanta tega sporočila....

Sem se odločil zdaj katere feltne bom kupil; ne bom kupil Tristark, ker potem bi bila moja res 40ta črna 147ka z tristtar feltnami... da ne bom kot večina, sem se odločil da vzamem tiste, ki jih je imel na svoji rdeči Drager

Slika

Zdaj pa me zanima, kdo vse jih prodaja, oz. kje so najcenejše? Morda kakšen popust za člane Alfa kluba (sicer še nisem, bom pa v kratkem), gotovinski popust....
če mi kdo lahko kaj pomaga bi bil zelo vesel :)
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Platišča boš dobil pri MV špotu z popustom za člane Alfa kluba. Mogoče bi znal imeti kaj tudi M-styling, ki je tudi partner kluba.
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

to bo lepo zgledalo,... se ki je 3 vrata, crne barve, in te feltne, super bo
pol pa nizat ne ;)
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

mah sej, nisem še včlanjen v alfa klub, feltne grem pa iskat po vsej verjetnosti jutri. bom pa pač reskirov mal več denarja :)

nižou pa ne vem, al jo bom ali ne, bomo videl kako bo situacija potem, nasleden cilj je do naslednje sezone na stran dat še okrog 500€ za ene dobre gumce, poj pa naprej :)
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

no da dam par novejših slikc, da ne bo sam govorjenje :)

Slika
kolega dobr zadeu med vožnjo na morje :)

Slika
čakanje na trajekt, jst pa dost časa, pa fotkam UMAZAN avto...

Zdj pa najvažnejša stvar :)
Kupu dans feltne, za "gušt" sm jih pa mogu zravn prstavt da sm vidu kak je:

Slika

Slika

meni so zelo všeč :) komaj čakam na naslednje poletje, da gre vse skupaj gor :)
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Odlična izbira, če mene vprašaš...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

enako velja zame =D>
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

No tako, ker imam namen feltne dat na avto šele drugo pomlad, sem se odločil še, da malo naredim za muziko v avtu. Kupil sem si Infinity Basslink

Slika

Vgradil ga zaenkrat še nisem, vem pa da naj bi to delovalo kar vredu. Priklopil bom pa prek "HILO" konverterja. Naročen je že, klic pričakujem zelo kmalu. Bi pa imel v zvezi z potegom kablovja dve vprašanji:

1. Kako priti do zadnjega zvočnika (za voznikom), da lahko vzamem zvočnik ven oz. da pridem do zvočniških kablov? (nekaj sem že probaval pa mi ni ravno ratalo: odvil sem 4 vijake: v pepelniku, pod klopjo dva in za tistim drogom, na katerega pride pritrjen pas. ni ratalo nič :) tako da prosim če kdo ve, da bi mi svetoval kako pridem do tistih kablo, da bomo lahko namestili tisti konverter)

2. Kako povleči kabel za elektriko do kabine oz. v njo? pa prosim brez vrtanja :) (nekaj sem gledal da bi spelal po blatniku (samo ne vem če je pri vratih kje odprtina), v kabino pa potem dal skozi tisto gumo, ki je malo nad tečaji za vrata.

Ker pa ima ta basslink še "daljinsko vodenje" odprtosti ojačevalca, pa bi prosil še za kake ideje kam dati kontroler?

Slika

Sam sem mnenja, da je najbolje da dam v naslonjalo za roko, sredinsko seveda. ampak rad bi skril kabel, pa tudi to ne vem kako se razdre, če se sploh :)

Ideje, ideje, ideje so več kot dobrodošle ;)
Odgovori
  • Informacija