Katero bo vaše naslednje vozilo?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

technoboy napisal/-a:pa sej se ni treba skregat glih v vsaki temi no #-o
=D> =D> =D> =D>

1. BMW je tudi trd za vozit
2. recesija je prizadela samo bogatejši sloj, dvomim da si med njimi
3. ravno tako kot Deyann tudi jaz ne vem kakšen avto imaš v mislih za naslednika
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

sretno ti bilo sine :-({|= :P
Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

minimi napisal/-a:
technoboy napisal/-a:pa sej se ni treba skregat glih v vsaki temi no #-o
=D> =D> =D> =D>

1. BMW je tudi trd za vozit
2. recesija je prizadela samo bogatejši sloj, dvomim da si med njimi
3. ravno tako kot Deyann tudi jaz ne vem kakšen avto imaš v mislih za naslednika
In če ima bogatejši sloj v lasti firme, ki zaposlujejo precejšnje število ljudi, katere je treba odpustiti, da firma ne propade, kdo potem nastrada? Da ne boš rekel, da bogatejši sloj, saj je v tem času večanje brezposelnega prebivalstva izredno hitro. Nevem v katerem svetu ti živiš. Glede na tvoje nacionalistične izpade ob hrvaški tablici par strani nazaj, bi rekel, da ne ravno v enakem kot ostali.

Če smo realni, Alfa 159 2.4 M-Jet je trenutno avto, ki si ga lahko prvoščijo ljudje z nadpovrepčnimi plačami. Cene rabljenih so res že kar prijazne, ampak zavarovanje in vzdrževanje pa še vedno stane, in nek fant z 20 leti jo težko kar tako poseduje in zanjo skrbi. Tako, da @sine, moj predlog, da se držiš te Alfe 166 še lep čas, ker je odličen avto. BMW 3 tu nima kaj brskat, kvečjemu kakšna serija 5.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
transformator
Alfa Member
Alfa Member

Prej je bla alfa zdej je saab pol bo pa ali bmw ali audi ali subaru ali volvo ali se en saab,skratka pestra izbira :).
Alfa romeo...built to brake down.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

@5in3 - kako je že :-k ko stopiš mački na rep naredi kaj? :lol:

Zakaj se te že med "kvazi" alfiste ni treba uvrščat? :roll: Lahko te pa ne, če daješ takšen vtis? :lol: Ubistvo mi ni treba odgovorit, ker me tako ne zanima in bo samo smetenje teme.

Da nebo OT: v prihodnosti bo tako kot sedaj. Nekaj kar požene kri po žilah :mrgreen:
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Dajmo malo strpnosti vsi skupaj. Res se ni potrebno kregat v vsaki temi.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nasilje ni rešitev, ker bi se s tem sovraštvo, ki tli v minimuju samo še bolj razplamtelo.

Kakšni moralni vložki (sploh pred publiko) bi bili vsaj malo bolj učinkoviti oz. bi mu pomagali pri izgradnji boljšega srca, sočutja in sprejemanja ljudi kot ljudi, ne pa kot slovence, hrvate,... kajti ljudi je treba gledati po njihovih mislih, dejanjih, srcu, duši ne pa po tem kje so se rodili.

P.S. Admini/modi ne brisat prosim, hočem samo dobro izgradnji minimijevega karakterja.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Offtopici pobrisani. Že prej sem prosil za malo strpnosti. Ne se ravno pobit med sabo. Je pa res, da tudi nam moderatorjem včasih kaj uide. Se zgodi.

Zdaj pa naprej s temo.

EDIT: Ker se ne mislite umiriti, vam sporočam, da bodo vsi offtopici brisani.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

V redu pa gremo s temo anprej, jaz sem v tej temi prej napisal da bo verjetno moj naslednji avto Alfa 166 3.2 Collezione, a me zadnje dni vleče čist malo drugam, k Alfi 159 3.2 Q4 Ti. Edini minus napram 166 je za moj okus motor in prostornost (no 166 FL model mi ima skoraj lepšo spredjo masko), vse ostalo gre v prid 159ki, novejša zasnova, višji nivo varnosti, novejši sistemi kot navigacija, bluetooth (blue&me), pa še vse ostale stvari so v bistvu bolj "up to date", boljša lega,...

Na srečo imam še lep čas (verjetno nekaj let) za razmislek. :)
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tud moje "tihe" sanje so bile kaka bela 159 SW TI z TBi motorjem in menjalnikom z dvema suhima sklopkama. No dejansko bi se vedno imal tak avto, ampak me tezave s sedanjo alfo malo odvracajo od tega, ker se bojim da se bo zgodba ponovila. Tu gre predvsem za te roke, obrabo gum (za katero sem 100% da je pri 159 se slabsa zaradi mocnejsega motorja in vecje mase vozila) in pa zadnje tezave ki jih imam s 147...neko ropotanje. Vem, da se vse to lahko ponovi pri kateri koli znamki...ampak kakor sem si rekel ko sem kupoval avto 5 let nazaj...zakaj pa ne alfa. In mislim da si bom ob ponovnem nakupu avta spet rekel...zakaj pa ne Citroen? Ford?

Vem samo par dejstev, da bo avto vecji in da zelim avtomatski menjalnik...vse ostalo ostaja odprto :mrgreen:

LP
Uporabniški avatar
srcnik
Alfist
Alfist
Kraj: Prebold

Po testnji vožnji verjetno vw scirocco 2.0T DSG 200KM (oz. če bo 270KM že uzun), če bodo finance seveda... Drgač pa malenkost prej vw golf gti V DSG... Če bom kj pametnega najdu, drgač me pa še vedno vsake toliko zamika kakšna alfa :P Mogoče ko bo 1.8 tbi motor zuni, bom še premislu, sam dokler ne naredijo menjalnika ala dsg, bom na nemcih, oz. zaenkrat še na francozih-slovencih :P :)
J1897
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Tolmin

No moj prvi avto bo (skoraj zagotovo) AR 145 QV. verjetno jo bom ta vikend stestiral in če ne bo nekih ogromnih napak, jo bom tudi kupil. Vem, da ni najprimerješi avto za študentski žep, ampak kaj hočemo - srce je zmagalo:D
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Če najdem kje 75 3.0 V6 QV oz. samo motor bo sigurno poleg 156SW doma tud 75.
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6
Kraj: Ljubljana

Alfa 147, letnik 2000/02 .... najverjetneje bencina... sem ravno fazi ogledovanja za nakup :) Ve kdo za kaj pametnega ?
alfanfs
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: okolica Mb

Sigurno alfa če bojo pa naredli kuve spet pa ziher to ;)
2fast2furius
Odgovori
  • Informacija