Alfa Romeo 2.0 automatic

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
klimac
Alfa Junior
Alfa Junior

Lep pozdrav,

Odločam se ali naj postanem lastnik omenjenega avta. do sedaj alfe še nisem vozil, zato me zanima kakšno mnenje od ekspetrov na tej strani :).

Avto ima 35 000km, je letnik 2006 in ima usnjeno notranjost, kot novo...

cena je dokaj fiksna ampak naj zaenkrat to še ostane skrivnost.

zanima me koliko ste pripravljeni odšteti za tak avto, ter če bi se zanj odločili, zakaj? oziroma zakaj ne?

LP
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

model?
kokr vem je bila automatik samo 166ka, medtem ko so ostali selespeed, robotiziran rocni menjalnik.
Slika
klimac
Alfa Junior
Alfa Junior

ta selespeed je ja, se ne spoznam tok :/
klimac
Alfa Junior
Alfa Junior

model = 147
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Zasavje

Moj nasvet [-X ...

Ta menjalnik je daleč od kake sekvence, kakor se neuki radi izražajo, niti ni DSG (menjalnik z dvema sklopkama) Po hitrosti prestavljanja, pa nikakor ne sanjari, da je taka kot v ferrarijih... to je bol zgodnji poskus serijskega robotiziranega menjalnika. Hitrost pretikanja je slaba, zgodi se tudi, da se rahlo zmede ali da zaškrta, zanesljivost tudi ni njegova vrlina. Če hočeš športne užitke, brez dodatnih stroškov, potem navaden menjalnik... če že moreš, čim bolj zbij ceno, ker tudi dejansko imajo nekoliko nižjo ceno, kot verzije z navadnim menjalnikom.

Lp
klimac
Alfa Junior
Alfa Junior

aha tenks... nism niti vedu kapn menjalnik je to, ker bi jutri ga šov vozit pa bi pol povedov
Odgovori
  • Informacija