Sem Alfa Romeo fanatik

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

:mrgreen: , kera kajla!
Slika
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

kaj pa znak za Klub Kraških Gadov ? (če že...ali ne velja???)
Uroš
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Zakaj je pa to pomembno za fanatika ali je član določenega kluba (od znamke seveda mišljeno)? :-k

Vem, da je tukaj forum Alfa kluba, ampak če bi tako vzel, potem se nečlani in člani, ki niso plačali članarine za tekoče leto, sploh nebi smeli dopisat.
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Veloce napisal/-a:Kajla :mrgreen: =D>

@ozi:
veloce je mislil na fanatike ki so včlanjeni v klub tudi če ne koristijo klubskih popustov in ugodnosti :wink:

če pa nimaš alfe in nisi v klubu potem tudi fanatik ne moreš biti?

imaš tudi navijače M. Schumacherja/Ferrarija, ki so fanatiki.
bi lahko oni bili fanatiki, če sploh ne bi spremljali dirk F1?

je pa problem, da če se Alfe (za 2k€) kvarijo, za bmwja (10.000€+) pa nimaš denarja :P :)

taprav fanatik (v dobrem smislu) je zame Alan 8)
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

:mrgreen: :mrgreen: Ma jz sm hondas-bmwjas, zato sm si naredu rwd 33, ki je sla redno v blokado hehe.
Fanatik sigurno nism, prej budala, ki se trudi iz vsake alfe narest Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

če ne bi bil fanatik se ne bi kupil GTV ,ampak nekaj kar ima RWD :)
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Cuore Sportivo napisal/-a:če pa nimaš alfe in nisi v klubu potem tudi fanatik ne moreš biti?
Lahko :wink:

Ne vem zakaj mi razlagaš kaj je Veloce mislil?

Jaz sem postavil jasno vprašanje zakaj bi kot privrženec (v tem primeru fanatik) moral biti včlanjen v kakšen klub? Sploh tako, ko sta 2 kluba za to znamko v SLO in je prosta izbira v kateri klub si včlanjen, če sploh. To je odvisno od posameznika in ni nobeno merilo za fanatizem :roll:

Če je temu tako...nobeden na spisku ni pravi fanatik, če ni včlanjen v oba kluba za to znamko v SLO :mrgreen:
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Nisem rekel da morate bit. Seveda veljajo tudi Kraški gadi......pač zanima me kolko pač tud podpira lokalne klube pri grajenju "ugleda" znamke...

:D
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj, Celje

Bi plačal članarino če bi mi kdaj ostalo kaj denarja od mehanika :) pa mi ne...ampak to je bolj moj problem in vecine ostalih v sloveniji ki vozijo avte nad svojimi zmoznostmi :) hehe

Drgac pa kako se js opredeljujem kot fanatik: Ker z svojim spoštovanje in poveličevanjem znamke in vseh njihovih modelov dajem drugim resno mislit da bi si kupili alfo hehe: puncin prvi avto bo alfa baje druga ne pride v poštev...ko je sla prejšna 166tka je blo vpleteno dosti več žalosti ko pri kom ki mu pes umre...Mama in star ate bi si kupla alfico...najboljsi kolega si srcno zeli 159tko ampak kot kaze bo moral ostat pr i30...

Ko razmisljam kaj bi bil moj naslednji avto mi niti na misel ne pade da bi gledal kero drugo znamko...

Evo tako zgledam js kot fanatik...

Kar se pa tiče članstev sem pa samotar in se nebi nikoli pridruzil kakšnemu drustvu...preprosto ne čutim potrebe...nasplosno nisem ljubitelj ljudi :) raje imam alfice ;)
Odgovori
  • Informacija