Dobra tema, predvsem pa zanimiva. Pozdravljeni vsi skupaj, tisti ki se me še spomnite vidim dosti novih imen

... Forum še vedno prebiram, le pišem bolj malo, saj so poznanstva ki so nastala tu še vedno dobra

...
Alfa ja ali ne? Za moje pojme DA.
Ampak pod določenimi pogoji. Veliko k oblikovanju mojega mnenja je pripomogel tudi angleški forum alfaowner, kjer je več tem in D.I.Y. za napake, kot obstaja nastavitev za windowse.
Bom imel še kakšno? Sigurno. Simpatija je ostala, tudi danes še pogledam za njimi. Alfist-fanatik-antikrist? Ne vem, to predalčkanje mi ni najbolj všeč, ker za vsako vojno ali tekmo potrebuješ ekipe. Narediš pa jih tako da ljudi postaviš na različne bregove. Sej vem, da sem bil včasih "glavni", kadar se je delalo sranje po forumu (včasih je šlo res čez meje, včasih je bilo res le za Vaš smeh)... Ampak čas gre naprej, ljudje se spreminjajo...
Dajmo se malček zresnit in se vprašat zakaj je kdo kupil sploh prvo Alfo? Ampak res prvo?
Jaz zato, ker je bila spredaj rahlo zdrajsana, s počeno masko in razbitim smernikom in ker me je dizajn 145 prepričal in me prepriča še danes. Zaradi tega, sem jo dobil takrat za res ugodnih niti več ne vem nekaj čez 400 tisočakov (pri 125.000km, sem jo prodal za 300.000sit več, avto pa še danes dela in je bilo od takrat potrebno vložiti cca 100eur). Imela 1.4TS motor, imela je nekaj manj kot 80.000km in me prevažala cca, 50.000km. Storški razen 4 rednih servisov? En LMM, kolikor se spomnim. Krasna stvar.Pri naslednjem avtu je bil že vklopljena strast/želja in cena ni igrala neke težke vloge. Še 40.000km sem naredil z QV, tudi krasna stvar ampak dosti bolj občutljiva. Sploh razno razni senzorji. Razno razna debatiranja o tistem avtu so že prežvečena in zato ne odpirajmo starih tem. Prodajalec in človek katerega še danes rad srečam ali povabim na pivo je bil pošten do mene, jaz do njega vedel pa sem da je avto kot sam rahlo rizičen nakup. Ok, so me stvari zajebavale je tudi nekaj stalo, ko sem izgubil živce sem ga prodal z enormno izgubo cca. 3000eur v enem letu.
Torej, da se malo vrnem... Zelo sem si želel ostati na alfi, ampak ni uspelo. Zakaj? Sigurno ne zato, ker bi bil zaljubljen v Audije - pa čeprav gre po mojem skromnem mnenju za odlično sestavljena vozila, ki nekako po nekaj letih uporabe opravičujejo svoj sloves cena/storitev. Kar nekaj ljudi iz foruma ga je vozilo saj mi ni problem, komu dati za en normalen krog z avtom če ga le to zanima. Tudi zloglasni kritiki kot so Ozi kateri res (po)išče vsako napako, kot Gorkichev kateri pač na svoj čuden način pove kaj vse je narobe pa še marsikdo drug iz tega foruma. Svoje mnenje lahko povedo iskreno, ne bom nič zameril tudi če napiše da je največja kanta pod soncem... Je pa dejstvo, da se na avtu niso prižigale nikakršne lučke, nivo olja je bil po servisnem intervalu isti kot na dan servisa, preden sem šel na pot mi je bil avto zadnja skrb, ker me ni imelo kaj skrbet.
Point je da kadar je avto nov, so vsi dobri. Problem se naredi ko je avto star 5-6 let. Pa kot sem že opisal na dolgo in široko enkrat v eni temi. Ni Alfa slaba (tako slaba), problem je da se jih večina v SLO servisira kar tako by the mimohod .. Takšna hillbilly varianta.. Vseeno so po nekaj letih resna odstopanja, ko se iz enega vsedeš v drugega po trpežnosti materialov in robustnosti določenih komponent. Da o tem, da v popolno popolno stanje zaradi razno raznih konstrukcijskih šlamparij praktično ne moreš več priti. . Gre za malenkostne šlamparije, ki pa ti lahko resno načnejo živce...
Drugi problem je seveda servis. Avto sem vozil k Zegi, ampak to je pomenilo 240km v eno smer, kadar sem bil doma. Saj se rad vozim, ampak toliko kilometrov kot naredim sam imam vožnje povsem zadosti že zaradi obveznosti in razna hobby izdrkavanja po cesti odpadejo. Spodobne servise za ostale znamke najdeš v vsakem večjem mestu.
Kupoval (pa ne le z gobcem, tudi denar je bil v žepu) sem 156 FL 2.4mjet pogojno tudi 1.9 je nisem našel da bi ustrezala mojim kriterijem ohranjenosti in zgodovine, pri 166 ne morem preboleti izgleda z legendarnim kasetarjem, 147 .. krasen avto, meni premajhen oziroma ni bil v spisku najbolj resnih kanditatov ravno zaradi njegove "majhnosti"- sem si želel pač bolj udoben avto..
No in tako je naneslo, da sem prestopil k konkurenci. Mi je žal? Niti malo, pa čeprav pogrešam kdaj tisti zvok 4cyl kosilnice pod pokrovom motorja ko se je zavrtela na obrate, pa tudi da je bila QV pravi attention whore mi je pasalo

...
Kar se tiče japoncev izdelanih na japonskem.. Mnja, mi ga imamo ampak noter je sestavljen ne najboljše. Je pa res da v dveh letih ni crknila tudi žarnica. Zopet pri takih cenah servisov (redni servis 277eur za 1.8V-Tec) je tudi bolje za same serviserje da ne crkuje kar vse povprek, ker bi znale "glave letet" po salonih od nezadovoljstva...
Kakorkoli poznanstva in delno tudi bivše službe so nanesle, da sem lahko poizkusil praktično večino znamk, ki so me zanimale. In ko naredim subjektivno sliko bo Alfa zmeraj zraven v premium segmentu vozil. V objektivni sliki jo enačim malo nad Renoja, pa še to zaradi imidža.
Kaj nam (mi) še preostane? Novi modeli Alfe sigurno ne (Izjema je 159 1.8TBi). Vse je na hitro spacano in hoče biti podobno 8C. To zame ni več tisto kar je krasilo Alfe, ko so bile vse različne še eno generacijo vozil nazaj. In prav tako me zelo moti, da gre v trenutni eri za bolj očitno preoblečene Fiate (Mito, 149) kot je bila ta korelacija pred 10imi leti med A3 in Golf Mk4.
Ne vem, jaz sem našel kar sem iskal. Sedaj že nekaj časa nisem odprl avto.neta in mislim da bo tudi naslednji daily avto zaenkrat prišel iz iste tovarne kot trenutni v kolikor se seveda ne izboljša stanje pri kačah.
Edit: da ne bom, kar povprek pisal ker vidim da so omenjeni tudi v tej temi.. Foggy, Shad, Bistri hvala za coca-colo v Logatcu in se vidimo na kaki pijači zopet

.