Sej jst verjamm da gre v 4 urah...sam kako dobro zgleda in dolgotrajno je to,je pa druga stvar.
Pa se nocem nic kregat pa pametn bit,ker tut jst nism noben ultra profi, sam sem si pa malo prebral o tem in onem in vem neke osnovne osnove o tem, in sem z namenom vprasal kolko clovek rabi za tak avto,ker sem tak odg. pricakoval glede na njegovo ceno.
Vsak se bori po svoje....
LP Miholl
glej jas sem avtoličar verjemi da sem to 3 leta skoraj vsak dan avte poliro. 4 uri poliranja je blo mišljeno za manjši avtomobil je pa prav tako dolgotrajno.
Zadnjič spremenil extrem, dne Pe Sep 04, 2009 9:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sej jst verjamm da gre v 4 urah...sam kako dobro zgleda in dolgotrajno je to,je pa druga stvar.
Pa se nocem nic kregat pa pametn bit,ker tut jst nism noben ultra profi, sam sem si pa malo prebral o tem in onem in vem neke osnovne osnove o tem, in sem z namenom vprasal kolko clovek rabi za tak avto,ker sem tak odg. pricakoval glede na njegovo ceno.
LP Miholl
glej jas sem avtoličar verjemi da sem to 3 leta skoraj vsak dan avte poliro. 4 uri poliranja je blo mišljeno za manjši avtomobil je pa prav tako dolgotrajno.
voskanje ni vredi predvsem zaradi tega ker se ti vsaka mušica pa muha med vožnjo prime gor in ti rise naredi.......... sam sem tui bil presenečen ko sem to slišo samo smo dobli kr nekaj avtov zaradih takih stvari
Miholl napisal/-a:kolko casa porabis za tak avto? Kaj pa kej uporablas od kozmetike in masin? Lp M.
3-4 ure z pripravo vred da vse zaščitim plastike (kar se ne polira) uporabljam pa polirne paste od automagic in 3M
pa lahko predstaviš kakšen svoj izdelek/spoliran avto?
se potem avto samo sveti ali se poznajo tudi praske?[/qpovršinski risi gredo vun globlji pa žal težko bom kaj poslikal pa dal gor
LP Miholl
voskanje ni vredi predvsem zaradi tega ker se ti vsaka mušica pa muha med vožnjo prime gor in ti rise naredi.......... sam sem tui bil presenečen ko sem to slišo samo smo dobli kr nekaj avtov zaradih takih stvari
ah dej no, tole se mi pa zdijo ene buče.
ja ti si prava buča ja
naredite kakor vam paše jas govorim iz izkušen kar smo delali, mogoče kiri uporabljajo bolj kvalitetne voske drugač pa nwm mi nikoli nismo uporabljali voske pa sem bil pri avto sernko, avtohiša kolmanič pa porsche maribor............. tak da res nwm mogoče se pa motim nea bodi jezn zaj
se pravi da če povoskaš avto ti potem muhe in mušice povzročajo praske, kaj jim drsi pa s kremplji bremzajo po laku? dej ne prbiji model!!
vsak ki se kaj spozna na te stvari ti bo povedal da vosek zaščiti lak pred zunanjimi vplivi, seveda mora biti prej lak konkretno očiščen vse nesnage in kvalitetno spoliran, kaj pa ti nardiš v 4 urah za 80€ pa komu drugemu prodajaj
Gregson007 napisal/-a:se pravi da če povoskaš avto ti potem muhe in mušice povzročajo praske, kaj jim drsi pa s kremplji bremzajo po laku? dej ne prbiji model!!
vsak ki se kaj spozna na te stvari ti bo povedal da vosek zaščiti lak pred zunanjimi vplivi, seveda mora biti prej lak konkretno očiščen vse nesnage in kvalitetno spoliran, kaj pa ti nardiš v 4 urah za 80€ pa komu drugemu prodajaj
glej jas samo napišem moje mnenje noben te ne sili da bereš
pa nea rabiš bit celi pametni kak se dela če nisi v tem bil
Gregson, problem nastane, ko pucaš avto, pa drgneš tista mušja trupla v lak. Ti povem, da mam vetrobran na motorju že šarast od tega, pa jih namočim prej pa vse...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
@bass, vem da se zažrejo ko svina v lak oz. vosek, zato pa treba namočit ali pa imet kakšno močnejše sredstvo za predpranje, da potem samo splakneš,
na motorju pa lako rešiš zadevo tako da dokler je še čas nalimaš prozorno folijo gor, pa za na čelado se tud bojda dobijo take folije da jih pol samo dol trgaš po slojih
Zadnjič spremenil Gregson007, dne Pe Sep 04, 2009 9:16 pm, skupaj popravljeno 3 krat.