http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3116000&show=1

Zato pa praktično vsi predlagajo po nakupu avta v avtohiši z okoli 100.000 km, da takoj opraviš velik servis. Ti ga nisi, zdaj pa imaš še večje stroške.tajfl napisal/-a:ha, prvič berem to temo, in dostikrat zasledim besedo luminary, tudi moja alfa je bila kupljena tam. ugotovil sem da je bil števec definitino prevrten ker mi je utrgalo jermen pri 120.000, torej ravno pred menjavo. jezen lahko sklepate kako sem bil. mislim da je prevrten za kakih 40-60 k, imam prav?
drugače je avto lepo ohranjen, in po enem letu uporabe brez kakih brezveznih težav

Ni vse v prevoženih kilometrih. Tudi starost jermena je pomembna....tajfl napisal/-a:že, samo takoj po nakupu pač ni zneslo. a to je normalno da pri 120k utrga zobati jermen?

se glih odpravljam,drgač pa so mi boljše te feltne od gta alfe.Gregson007 napisal/-a:zgleda lepa na slikah, treba povidt pa probat zapeljat da se vidi kako je s podvozjem, pri multijetu nimaš kej zgrešit, motorčki so ko singerca če je vse poservisirano tko kot treba, povprašaj kdaj je bil narejen velik servizzio in kje in če imajo kakšne račune za to, upaj da je bil narejen tko kot treba in to pred kratkim, drugače pripravi 750€ - za pooblaščeno varjanto z 2 letno garancijo seveda, to je tvoja osebna odločitev
armaturka je že ,,liftana,, je pa ta med zadnjimi neliftanimi. cena niti ni pretirana glede na km, odvisno kako je avto sam po sebi ohranjen in da ni bil kej preveč zbit, notranjost počekiraj kako je ohranjena, stopalke, prestavna ročica, volan, usnje na voznikovem sedežu na levem boku.
lepših felten kot so gor pa ne moreš dobit, samo če niso pobrušene po robovih ali zvite, tko da ogled in test in poročaj
mal počekiraj zadaj, se mi zdi da ni oznak, če je bilo kej rihtano slučajno

ja.sej glih neki tazga sem mev v mislih,mislš da je bol 17 colske kot 16.sam gume so dražje.kolk maš pa gume gor(velikost mislm)aja pa te replike k jih maš,a so gut,se kej zvijajo,luščjo,karkol....Gregson007 napisal/-a:ok, samo to so replike toliko da veš,
sej jaz imam tudi gta-jke 17 col. replike seveda,
tako da če boš že kupoval GTA vzemi 17 col. in jih imaš drugo leto za letne gume, te QV 16 col, ki so gor pa za zimske pustiš, je pa zanimivo da teh ni replik in prav je tako, zato da so toliko bolj ,,rare,,iskana roba

šov pogledat,cena 5.100 če plačaš s kešom.avans sm dav tko da sam še iskat(čakam kredit,drgač ne gre)mašina dela super,sam kar je mav zic zgulen na voznikovi strani ob levem boku pa ročka je čist k bi ji zbrisov cifre dol(no mal se vid)sam to me ne mot tolk.aja kje se da dobit bele žmigovce.feltne pa mogoče je res bolš 17-ke sam men zgleda hudo že z 16-kam.vidu take feltne na alfi(gta,16col).pa mal zjeban ekran od potovalnga računalnika(slabo se vidjo črke,mogoče treba menjat ekran(se vid na slikah kako zgleda)Gregson007 napisal/-a:jaz bi imel original, samo to dobit je pa :,,no-go,,
replike so za ta denar kr u redu, nič se ne lušči in ne zvija, razen če jo sam ne pritegneš kam, pa da se jo dobit za 100€ po kosu, če mal pobrskaš, nove seveda;skupaj s sredinskimi pokrovčki in vijaki
lahko bi bile le malo lepše končno pobarvane, v homologaciji imaš vpisano dimenzijo 17 col tako da jih b.p. daš gor, 16-tke GTA bi namreč malo smešno zgledale, dimenzija gum pa je 215/45/17
lahko pa na temo ,,platišča,, še kaj rečemo v primernejši temi:
viewtopic.php?t=10236
si šel pogledat alfico?:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3105089&show=1
probaj ceno zdilat vsaj za vinjeto in en tank nafte
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta