Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

ni blema,pojdi pogledat kako stvar stoji, če je res kupljen v Slo., mora imet še račun kje spravljen, knjžico vse pripadajoče ključe, kodno kartico, kartico za radio, pa poročaj kaj si vidu
Slika
Aalfač
Alfa Junior
Alfa Junior

klemen123 napisal/-a:pozdravljeni, sem nov na forumu. Zanimam se za nakup tele alfice 147, pa me zanima ce veste kaj zgodovine in ali se splaca?

hvala

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3036876&show=1
sej je kr čedna,pa še mladih let.na tvojem mestu bi vzev kakšno ki je kakšno leta starejša,prhranu boš velik,zgubu pa tud nč.
Uporabniški avatar
seby7
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Murska Sobota

Aalfač napisal/-a:
klemen123 napisal/-a:pozdravljeni, sem nov na forumu. Zanimam se za nakup tele alfice 147, pa me zanima ce veste kaj zgodovine in ali se splaca?

hvala

sej je kr čedna,pa še mladih let.na tvojem mestu bi vzev kakšno ki je kakšno leta starejša,prhranu boš velik,zgubu pa tud nč.
In zakaj bi vzel eno, ki ima vsaj 50000km več? Če je ta res tako kot piše, potem je to nov avto za 11000 eur, kar je tudi krasen nakup ali?
POTENZA ITALIANA
Uporabniški avatar
serpenx
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: PO/LJ

hvala

za tolk mlado lahko še doplačaš do 5 let tovarniške garancije
Aalfač
Alfa Junior
Alfa Junior

seby7 napisal/-a:
Aalfač napisal/-a:

hvala

In zakaj bi vzel eno, ki ima vsaj 50000km več? Če je ta res tako kot piše, potem je to nov avto za 11000 eur, kar je tudi krasen nakup ali?
ma sej to je stvar posameznika,drgač je pa to res nov avto(skorej)sej avto k ma 50000 več,ni zato nč slabši,če je biv čuvan ter vzdrževan.cena je pa tud manjša.drgač,če se pa res da doplačet za pet let garancije,ni slaba ideja sam pozanimej se za kolk dnarja.
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

Po ceniku iz leta 2008 je taka alfica pri autocommercu na dunajski koštala 20565,00 eur plus morebitna doplačila. Zelo dvomim da bi jo človek prodajal če bi bilo vse čisto. Jaz vseeno mislim da je tole uvoz.
Aalfač
Alfa Junior
Alfa Junior

rogi napisal/-a:Po ceniku iz leta 2008 je taka alfica pri autocommercu na dunajski koštala 20565,00 eur plus morebitna doplačila. Zelo dvomim da bi jo človek prodajal če bi bilo vse čisto. Jaz vseeno mislim da je tole uvoz.
to je pa res mav sumljiv,9 tisoč eu manj v skoraj dveh letih.prevrt da ni slučajno ukradena,kva pa veš.mogoče se mu je zamerla :lol:
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

To je cist normalno...cena je bla 20 jurjev, pa akcije, in si prisel da mislim da na okol 18k eur, zdej pa ce hoces danes jo prodat, je cena taka, ker jurja vec das pa mas ze zelo lepo 159 ki ima 5 zvezdic in je precej precej novejsi model od tele babice...
klemen123
Alfa Junior
Alfa Junior

Dons sm dogovorjen z njim, pravi da je avto kupil od serviserja in ja je uvoz Italija. Prodaja ga ker ima službenega in ga vozi samo čez vikende, presenetljivo malo kilometrov, to je res. Bom vse preveru in ga z njegovim dovoljenjem odpeljal do mehanik (mogoce kdo ve za kakega v ljubljani, zaneslivega?) misliu sem tja v podutik ce kdo pozna. No hvala za koristne nasvete, bom pa porocal. Zenkrat ni nobene da bi bila dizel na netu pa z tam okoli 50.000km zato grem na ta ogled.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Mej v mislih to da je Alfa33 nasel podoben avto kot tvoj letnik 07 z 190k km...tako da si kar vzami cas za pregled avta...
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3114647&show=1

a ni to mal sumljivo nizka cena ??
bivša alfica
145 1.6 boxer
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Sovoznikova vrata imajo eno veliko buško, odbijač ima luknje za pranje žarometov šobe pa manjkajo...

Strange...
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

TribesMan napisal/-a:Sovoznikova vrata imajo eno veliko buško, odbijač ima luknje za pranje žarometov šobe pa manjkajo...

Strange...
zje*ana
/ Adaptive Cruise Control / Distronic
:lol: :lol:

Tega še danes ne poznajo pri alfi :roll:
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

se je prodajala za vec se mi zdi, in to se 4 ure nazaj,...
Aalfač
Alfa Junior
Alfa Junior

andreiro napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3114647&show=1

a ni to mal sumljivo nizka cena ??
pred enim tednom je bla cena 7000eu. :)
Zaklenjeno
  • Informacija