Evo spet mene. Še par vprašanj. Vse bolj študiram, da bi dejansko vzel kar novo ...
1) Glede na vaše izkušnje, katerega slovenskega zastopnika priporočate? Zega je baje res mega, čeprav se ga, vsaj kolikor je meni znano, ta glas drži predvsem glede servisiranja. Je enako zanesljiv in ugoden tudi kot prodajalec novih vozil? Glede ne to, da sem doma iz severnega konca Primorske, mi je tudi relativno blizu. Se sploh splača hodit drugam?
2) Gledam tale konfigurator na www.alfaromeo.si. Vse lepo in prav, ampak nikjer ne vidim opcije za armaturko v usnju. (Preden vprašate, ja, sem velik pristaš usnja. :)) Je ta opcija že všteta v TI opremo, ali te možnosti sploh ni več? Mislim, da sem nekaj v tem smislu svoj čas celo nekje prebral.
3a) TI paket ima že en kup opreme serijsko. Imate glede tega kakšna posebna priporočila? Kaj se po vaše splača, kaj se ne splača, ker je predrago in v praksi neuporabno, ipd ... Sploh bi bil vesel nasvetov oziroma izkušenj katerega od slovenskih lastnikov 159ke.
3b) Ni avta brez muzike. In obratno. Rešitve, ki jih glede avdio sistemov nudi Alfa, mi ne ustrezajo najbolj. Bose sistem, katerega se med znalci itak drži precej slab glas (osebno s to znamko nimam izkušenj), je drag kot žafran, tako da bi tuljenje najraje poštimal sam naknadno. Vzel bi en konkreten 2DIN sistem, ki bi po možnosti skrbel tudi za navigacijo in brezročno telefoniranje, pa konkretne zvočnike in sub. Sklepam torej, da z oziroma na napisano nima smisla, da si omislim Blu&me?
4) Po italijanskih forumih že več mesecev namigujejo na nek mini lifting 159ke, ki naj bi se zgodil konec leta, čeprav se te informacije ne zdijo preveč kredibilne. Je po vaše kaj resnice na tem?
Se priporočam za čimveč informativnih odgovorov! Hvala. :)

[/quote]