Če jo kje dobiš novo za 500 eur, svaka čast. Pošlji poizvedbo in vprašaj za ceno. Če ti jo obnovijo boš mogoče prišel pod 500 eur skoz, sam pol boš pa kar nekaj časa brez avta,...
Miholl napisal/-a:A je nova turbina al je obnovljena in za kakega je 1.9 al 2.4..
Turbina je obnovljena, z 2 leti garancije; za motor 1,9 JTD 16V multijet (140KM)
Menjat sem jo dal zaradi tega, ker ni več delala Tako kot je ropotala, bi rekel da je zmlelo lopatice
Dejan156 napisal/-a:olje in vsi filtri ter ena grelna svečka...vse skupaj z delov vred 310€
No ja, bo pa za en čas mir...vsaj s tem
Jaz sem tudi naredil servis na 90 tisoč km; menjal sem vse filtre in olje, pogledali so mi tudi, zakaj mi ne pere žarometov in so ugotovili, da je črpalka zanič, nova stane 90 EUR, do tega menda pride, ker ljudje nalivajo samo vodo brez detergenta in črpalka "zariba", tako da jo bom v kratkem zamenjal, vse to pa je zneslo 290 EUR. Za menjavo jermenov in ostalih vitalnih delov pa se še nisem odločil, bom to menjal na 110 tisoč km.
redni servis...lasten materjal-3je servisi ker nism mel časa in vseh delov...pa še ventilator in svečke traja ohoho ur za menjat
-menjava gum
-menjava olja+ filtra olja
-menjava filtra klime
-menjava kabinskega ventilatorja
-menjava svečk LPG
-menjava zračnega filtra
...........................................................
uradni alfa romeo servis
SKUPAJ: okoli 250 eur brez DDV
aja edino fileter klime sem kupil na servisu...ostalo sem sam nabavil...