Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ramo
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Ma tukaj na forumu so že popolnoma mistificirali 2.0 TS motor. Nekdo, ki ni nikoli vozil TS mašin bi si po branju foruma verjetno ustvaril vtis, da se še do doma ne bo privlekel, če to kupi :doubt:

Drugače pa vsekakor zelo lepa alfica in vredna vsakega €.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

ramo napisal/-a:Ma tukaj na forumu so že popolnoma mistificirali 2.0 TS motor. Nekdo, ki ni nikoli vozil TS mašin bi si po branju foruma verjetno ustvaril vtis, da se še do doma ne bo privlekel, če to kupi :doubt:

Se kar podpišem pod tole. Se blazno pretirava o zanesljivosti 2.0TS mašin tule na forumu. Kot je bilo že v drugi temi omenjeno je zelo pomembno primerno vzdrževanje in to je to. In ja, da se dobiti primerno vzdrževan 2.0TS.
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

GTAm napisal/-a:
ramo napisal/-a:Ma tukaj na forumu so že popolnoma mistificirali 2.0 TS motor. Nekdo, ki ni nikoli vozil TS mašin bi si po branju foruma verjetno ustvaril vtis, da se še do doma ne bo privlekel, če to kupi :doubt:

Se kar podpišem pod tole. Se blazno pretirava o zanesljivosti 2.0TS mašin tule na forumu. Kot je bilo že v drugi temi omenjeno je zelo pomembno primerno vzdrževanje in to je to. In ja, da se dobiti primerno vzdrževan 2.0TS.
Seveda za primeren denar :wink:
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bearex napisal/-a:
GTAm napisal/-a:

Seveda, kot vse ostale stvari.
Don_Apii
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Slovenj Gradec
Kontakt:

Namreč odločam se za nakup alfe 156 2.5 v6
Je pa srebrne barve, klima, usnje, l.98...
Mogoče jo pozna kdo?? Trenutno se nahaja v Slovenj Gradcu z KK tablicami.
Prosim za čim več informacij.
Lep pozdrav
aja še to, linka žal nimam ker avto se na internetu še ne prodaja;)
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel negdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

GTAm napisal/-a:
Bearex napisal/-a:
GTAm napisal/-a: Se kar podpišem pod tole. Se blazno pretirava o zanesljivosti 2.0TS mašin tule na forumu. Kot je bilo že v drugi temi omenjeno je zelo pomembno primerno vzdrževanje in to je to. In ja, da se dobiti primerno vzdrževan 2.0TS.
Seveda, kot vse ostale stvari.
Za moj avto imam vse račune servisov in tudi menjava olja in filtrov se je delala na 10kkm oz kdaj malce poznaje....avto je bil vedno lepo vožen dokler se motor ni segrel (no da ne bo kdo mislil, da sem pol z njim ne vem kaj delal) ampak preden se temperatura ni segrela tako kot mora ni šel avto nikoli niti do 3000 obratov.
Avto je vzdrževan, problemov nikoli nisem imel...menjano pa je bilo, kar je več ali manj pri 156 serijsko po določenem času za zamenjat.
O 2.0TS pa je res tukaj marsikaj napisano, pa večina, vsaj z moje strani niti malo ne drži. Mašina je super in dela tako, kot lastnik dela z njo.
\°/
Don_Apii
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Slovenj Gradec
Kontakt:

Če gdo kaj ve o tem avtomobilu naj mi javi.
Ima pa KK tablice, srebrne barve, klima, usnje, l.98..
Trenutno pa jo ima nekdo v Slovenj Gradcu.
Na internetu pa se še ne prodaja, zato nimam nobenih drugih informacij o avtu.
Lp
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel negdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Dräger napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3211398&show=1
Tole je pa nenavaden pripetljaj.
Tole bo kak avto diler kupil in se bo čez 2 meseca prodajala za 16k€.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
bmw325
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kamnik

Teo napisal/-a:Je kdo gledal cene za 3.2 JTS zadnje čase. :mrgreen:

Se vidi, da prihaja 1.8 TBI
Ali kdo kaj ve o tej alfi: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3146888&show=1

En mesec nazaj je imela ceno 22.999,00; včeraj 19.999,00; danes pa "samo" še 18.490,00...
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

To sem tudi jaz spremljal. Hmm, pa avto je praktično nov. Ko v tujini pogledaš koliko stane tak avto, te skoraj kap.
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Da še malo reklame naredim. Gre za mojo lepotičko.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3018081&show=1
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
devil
Alfa Junior
Alfa Junior

Ve kdo kaj več http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3208494&show=1? Ne spoznam se najbolje, ampak mislim da je cena nekam nizka za avto s toliko opreme. Ga grem pa jutri pogledat.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Tale 147 zgleda čista zmeda...

Napisan je da je 1.9 16V multijet 140KM... v faceliftanih 147 nikoli ni bilo 140KM motorja... samo 150KM.

Nalepka na zadnjih vratih je JTDm, kar bi nakazovalo da je v avtu mašina JTDm 8V 120KM... ampak JTDm mašine so bile v 147 na voljo šele od 2006 naprej, ta avto pa je 2005.

Števci na armaturki so črni, kar mi je čudno, jaz sem mislil da imajo faceliftane l.2005 vse bele števce... kasnejši letniki so imeli/imajo črne števce. (Sam nisem 100%)

Uglavnem dobro preglej... Če je res JTD 16V potem ima sigurno 6 prestav, tako da poglej na prestavno ročico in ti bo jasno kaj in kako. In če ima 6 prestav in če je res 2005 letnik, poglej ali je bil morda od zadaj zaleten da ima drug napis kot bi ga moral imeti.
Zaklenjeno
  • Informacija