minimi napisal/-a: Pleh okol kljuke pa mal s polišem potegni, zgleda ko da bi se mačke gor gonile, sry.
hehe vem vem... to pride še vse na vrsto. Avto je moj 2 dni, tako da ni moja krivda. Sem pa že mislil se spravt polirat včeraj popoldne (še par prask po vratih), ampak jo je zagodel dež Danes žal ni blo časa...
Bom poklical za tiste razbite ja Samo sei tud če bom dobil rabljeno je ne bom znal sam zamenjat
Saj ni raketna znanost. vseskupaj je mogoče 10 šravfov, da snameš tapeto in prideš do vijakov ki držijo kljuko gor. Rabiš pa križne in inbus izvijače...
Kljuka se poslavla! Meni je ostala kar v roki...no skoraj v roki. Rabljeno bos pa tezko dobil...sam sem jo iskal skoraj eno leto! Po odpadih...oglasih na a.netu, bolhi...
Mas krizne vijake na spodnji strani tapisarije, pa nad predalckom v vratih, pol eden je v kljuki, pa se pod stikali za spuscanje stekel je en inbus vijak. To je vse kar je vijakov...ostalo so samo plasticne sponke ki drzijo tapisarijo, katere bos povsej verjetnosti polomil...ne vse, ma kaksna se bo 100% polomila.
Zanima me ali ima kdo izkušnje z podobno težavo?
Staknil se mi je namreč sprednji del kljuke pri 147,sicer kljuka še vedno opravlja svojo funkcijo,vendar prvi del ki je mišljen kot nekakšen "pant",da se zadnji del kljuke giba ven in not se mi je staknil iz štifta! Ker pa je zunanji del kljuke zaprt me zanima če ima kdo kakšno izkušnjo s tem kako bi ta štift nataknil nazaj ,ali je potrebna menjava kljuke?!
Ideje dobrodošle!