Folk... najprej dobro premislite kaj sploh pomeni M+S, potem se bomo pa naprej pogovarjal.
Govorite tako na pamet, da res ni res!
lp
Tocno tako!Creed napisal/-a:
Mud + Snow
LP
x2Red_Rocket napisal/-a:matr zto pa mamo zimske ter letne gume, kaj je treba zej tle toplo vodo odkrivat... tko k zimske niso dobre polet pr visokih temperaturah letne niso pozimi pri nizkih...vse umes je pa spremenjivo z enimi in drugimi...
če bojo take temperature k so zadnje cajte bomo še dolgo v zimo furali letne k zimske bi se čist preveč obrable...

Tako je. Če pa greš v polhen sneg do 5cm snega še gre z zimsko gumo, potem kliče že po ketnah.bass napisal/-a:V praksi pa je letna guma boljša v vseh pogojih razen v snegu...govorimo o dobri letni gumi.

Živim v gorskem svetu beri Juliske alpe, mamo snega in niskih temperatur še pa još, na prejšnjemu avtu sem mel toyo T1R dokler ni zapadel sneg ker je lih toliko držala kot snowprox. za v sneg ne brozgo, je pa po 5cm tud snowprox odpovedal in smo dal veselo ketne gor. lahko prideš pa to zimo mim pa se gremo mal iživljat po sneguAlfaspider napisal/-a:A si se ti že kdaj po snegu vozil ali samo teoretiziraš?
Pri 3 stopinjah potenza re50a občutno bolj koplje na križiščih, kot pa ko je temperatura nad 10 stopinj. Jaz bom v hladnih mesecih vozil kar lepo zimske. Pa nikoli ne bom pozabil poti Medvode - Tivoli na Eagle F1 v 10 cm snega, ko je mene in vremenoslovce enega lepega zimskega večera presenetilo.

Narobe zastopu. Pravim da pri nizkih temperaturah nisem občutil razlike med T1R in snowproxom na suhi oz. mokri cest. In pri 7cm snega sem moral na snowprox dat ketne da sem zvozil ¨trnovski¨ klanec. Kako naj ti še razložimAlfaspider napisal/-a:@minimi: To, da toyo t1r drži enako po snegu kot snowprox in da je več kot 5cm snega po vozišču preveč za snow prox ne razlagaj naglas okrog, ker se ti bodo ljudje smejali.
Ma kok so ble zlizane te snowprox? Ker ce bi ble nove bi moglo it, ceprav je trnovski klanec res strm. Je pa res da je odvisno kak sneg je..moker, suh, prsic... Jaz vem da sem z odbijacem potiskal sneg pred avtomminimi napisal/-a: In pri 7cm snega sem moral na snowprox dat ketne da sem zvozil ¨trnovski¨ klanec. Kako naj ti še razložim
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti