Raceland ..................

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Nekaj mi pravi da bi bilo tole zadevo še zelo zanimivo spremljati :D
ktomass
Alfa Junior
Alfa Junior

TribesMan napisal/-a:Nekaj mi pravi da bi bilo tole zadevo še zelo zanimivo spremljati :D
Nič ne bo zanimivo :) ker kot pravijo pametnejši se umakne, saj verjamem, da se s silo pač ne da nič doseči.

@BigBoss: sem ti samo vrnil titulo, ki iz tvojega prvotnega pisanja izraža podcenjujoč odnos do drugih uporabnikov foruma (kot tudi tvoja pisanja po drugih forumih).. in se res ne mislim spuščati v debato na tvojem nivoju...

Skratka po premisleku (in razgovoru z nekaterimi stalnimi udeleženci naših srečanj, ki bo letos že tretje v enakem vsebinskem kontekstu) sem se odločil, da poskusimo zadevo izpeljati v nedeljo 8.11., sa je s strani lastnikov racelanda prišlo do dvojnih rezervacij terminov (in tudi potrditve). Njihova napaka, na katero sam žal nimam vpliva... in ker ne želim zaostrovati situacije sem se odločil, da poskusimo trening izpeljati v nedeljo 8.11.2009 ob enaki uri. Vsi že prijavljeni ste o tem obveščeni tudi preko zs in e-mailov kamor mi prosim sporočite, če vas zadeva še zanima.

Se opravičujem za nastalo situacijo, vendar na določene parametre (da se lepše izrazim) ne morem vplivati... in če bodo zato lastniki minijev še pridobili na "pomembnosti" naj jim bo pač v veselje. Mi navadni smrtniki se bomo zato imeli ravno tako dobro, kot bi se imeli sicer.

Lp, K.
Uporabniški avatar
BigBoSS
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

LOL =D>

res izvirni očitki. Lej, do včeraj zvečer nisem vedel za vaš termin, zvedel sem za zmešnjavo iz strani prijatelja, ki bere ta forum in se je prijavil pri meni za 7.11. Toliko o tem, kdo je koga izrinil. Dejstvo je, da kdor prvi pride pač prvi melje. Nekateri pa res ne znate priznat svojih napak in je najlažje kriviti za to druge ter jim očitat neke banalne stereotipe. Kakor koli, ti si zvezda z vrhunskim nivojem pisanja, zato pa visiš stalno po forumih, ne vidiš dlje od svojega forda ter v saki prijazni izjavi vidiš nekaj zlonamernega. =D>

Z malo prijaznosti in manj samovšečnosti bi mogoče celo uvidel, da bi si soboto lahko delili oz. postavili na noge nekaj skupnega. Zakaj misliš, da sem si vzel čas in se registriral na tale forum?

Lp,

P.S.: upam, da ste alfisti malo manj vroče krvi :P Še vedno ste na našem eventu dobrodošli, zaenkrat je prostih še ca. 10 mest. Drugače pa čestitke za super portal.
ktomass
Alfa Junior
Alfa Junior

Tukaj so na voljo informacije o trenutnem stanju prijav.
http://www.ford-team.si/forum/viewtopic ... 158#149158

Tisti, ki ste izkazali interes, pa še niste s plačilom potrdili svoje pristotnosti, prosim da me pred nakazilom kontaktirate na e-naslov.

Lp, K.
schkorc
Alfa Junior
Alfa Junior

Zdravo

@ROBERTH: Saj bi ti pisal na PM, pa se mi zdi bolje, da še kdo drug tu prebere, če bi se našel še kak entuziast.

Več kot očitno je, da je zainteresiranih za razne trackdaye, slalome in vse kar je povezano z avtomobili, iz dneva v dan več. Število prostih mest (okoli 25) je hitro zasedeno in verjetno bi ob prostem številu sodelujočih to številko krepko presegli.

Glede na to, da ste tudi na tem forumu bolj "dirkaške sorte" in organizirate trackdaye na Racelandu, bi mogoče bili pripravljeni izvesti kakšno malo večjo stvar? Torej ne samo za 25 avtomobilov, ampak za kakšne 70? Precej slalomistov si želi slaloma (ali več slalomov) na Racelandu, ampak "šempetrani" enostavno ne zmoremo več kot 2 dirki na sezono. Če vam ime slalom ni všeč, lahko uporabite kaj drugega, tudi postavitev proge oziroma stožcev je čisto vaša odločitev. Tudi v Šempetru so uporabljeni bolj ali manj samo zato, da se ne krade po travi, torej da se vozi po asfaltu. Torej če jih postavite na robnike oziroma na čisto skrajne dele cestišč, to ne bo spremenilo linij čez ovinke, tako da bodo vaše vožnje ostale takšne kot ste jih natrenirali ;) :).
V poštev pride tudi Logatec (oziroma Blagomix) ali ostali avto poligoni.

Če bi kdo imel interes (ali ima bilo kakšno vprašanje v zvezi z organizacijo ali s slalomom) za naslednje leto mi naj sporoči, pa da sestavimo pestro avtomobilistično sezono. Če bi kdo potreboval imamo tudi svoje ure (možen je ločen štart in cilj), ki se jih da skupaj s časomerilcem najeti. S številom tekmovalcev se ne potrebujete obremenjevati, saj jih je tokrat v Šempetru vozilo že skoraj 90, drugo leto pa moramo presežti 100 tekmovalcev. Po 30€ na osebo, pa tudi ni tako malo denarja, da ne bi bilo interesantno za organizatorje ;).

LP, Primož
Slika
ktomass
Alfa Junior
Alfa Junior

Še dober teden je do našega srečanja zato mogoče par podrobnejših informacij.

S programom bomo začeli ob 8.30, kar pomeni da bo zbor udeležencev ob 8.15 pred vhodom na Raceland. Tisti, ki greste/gremo iz smeri LJ proti Krškem se lahko dobimo na petrolovi bencinski črpalki LJ Barje (smer Zagreb) ob 6.50 (odhod 7.00).

Kot inštruktor bo z nami Miran Kacin, ki nam bo na voljo cel dan za morebitna vprašanja in pojasnila ter vožnje.

Program:
8.30 Teoretični del s predstavitvijo osnov dinamične vožnje
9.30 Praktični del
a) kdor je že bil z nami na osnovah varne vožnje bo šel neposredno na progo za ogrevanje;
b) kdor bo z nami prvič lahko preizkusi osnovno delovanje fizikalnih zakonitosti na mokrem krogu in preveri pravilno sedenje in načine zaviranja.
16.00 Zaključek dogodka.

Po želji gremo lahko kot ponavadi v bližnjo pizzerijo nekaj pojest in na debatni krožek
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

upam samo na suho vreme [-o<
UWO
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Nova Gorica

ma po suhem ni tko zanimovo, upam da bo mokro :D
Slowly
Alfa Junior
Alfa Junior

Looooool, itak :mrgreen:
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

trenutno kaže na dež v nedeljo, tako če si še kdo želi it pogledat, mu ˝prodam˝ karto˝, ker jaz s sliksi bom raje ostal doma :oops: :roll:

Slika
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Heheh ja grobnik da po pi... gumam :D pa še čemu
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

http://www.accuweather.com/world-foreca ... c=1&fday=6

kaže res slabo za nedeljo.

Će je kakšen interesent za se it drsat na raceland u nedeljo 8.11., mu ponujam karto za 20€
Slowly
Alfa Junior
Alfa Junior

Softiči :mrgreen:
Odgovori
  • Informacija