Ja nekaj cen je res sumljivo nizkih. Avte bi bilo pa potrebno videt in pregledat, ter potem sodit če so ok ali ne. Jaz v zadnjem mesecu v evropskih leasing hišah nisem še zasledil kolikor toliko solidne alfe, ki bi na cesto prišla manj kot 10500eur, kje je pol šele zaslužek prodajalca?
Zna bit da obstaja 136KM ali 127KM mašina ki je 16V in samo detunana... v tem primeru se da komot čipat na 150 ali več. 120KM pa je čisto navadna 8V mašina.
tudi jaz sem to gledal, in me zanima kako to da ima 140km, tej motorji so bli v 156/147 od letnika 2003 do 2004 nekje, kakor vem, od 2005 so bli ze 150km
Če bo kdorkoli šel gledat avto iz Belgije, ga temeljito preglejte. Sam sem peljal 147ko k Stepančiču na pregled in je ocenu, da je na avtu popravila za 1,5k€. So pa na vsak način trdil, da je avto 16v in ima 120 konjev zato, da je registracija nižja.
devil napisal/-a:Če bo kdorkoli šel gledat avto iz Belgije, ga temeljito preglejte. Sam sem peljal 147ko k Stepančiču na pregled in je ocenu, da je na avtu popravila za 1,5k€. So pa na vsak način trdil, da je avto 16v in ima 120 konjev zato, da je registracija nižja.
Evo Tribesman, da potrdim oz. zavrnem tvoje prepričanje.
The Multijet second generation features a common-rail design and is available with four different power outputs. The 8-valve version has 100 PS (74 kW; 99 hp), 120 PS (88 kW; 120 hp) or 130 PS (96 kW; 130 hp), the last two with variable inlet geometry; and the 16-valve version has 150 PS (110 kW; 150 hp).
devil napisal/-a:Če bo kdorkoli šel gledat avto iz Belgije, ga temeljito preglejte. Sam sem peljal 147ko k Stepančiču na pregled in je ocenu, da je na avtu popravila za 1,5k€. So pa na vsak način trdil, da je avto 16v in ima 120 konjev zato, da je registracija nižja.
malo off topic, ampak kaj je blo narobe?
Prevrteli so okrog 50k km nazaj (vse skupaj okrog 170k), velik servis ni bil narejen, čeprav so mi pri avtohiši trdili, da je narejen, potrebna je menjava prednje desne noge, menjava stabilizatorja, bremze so skoraj fuč, menjava žarnic v zadnjih lučeh, menjava sklopke, podmazat kup zadev in še par stvari. Po prebranem poročilu servisa bi znižal ceno za celih 100€
malo off topic, ampak kaj je blo narobe?
Prevrteli so okrog 50k km nazaj (vse skupaj okrog 170k), velik servis ni bil narejen, čeprav so mi pri avtohiši trdili, da je narejen, potrebna je menjava prednje desne noge, menjava stabilizatorja, bremze so skoraj fuč, menjava žarnic v zadnjih lučeh, menjava sklopke, podmazat kup zadev in še par stvari. Po prebranem poročilu servisa bi znižal ceno za celih 100€
zdej lahko poves se pri kateri avtohisi si avto gledau, da vemo kje se pazit