to je ta 147kaxfxpwnz napisal/-a:zdej lahko poves se pri kateri avtohisi si avto gledau, da vemo kje se pazitdevil napisal/-a:Prevrteli so okrog 50k km nazaj (vse skupaj okrog 170k), velik servis ni bil narejen, čeprav so mi pri avtohiši trdili, da je narejen, potrebna je menjava prednje desne noge, menjava stabilizatorja, bremze so skoraj fuč, menjava žarnic v zadnjih lučeh, menjava sklopke, podmazat kup zadev in še par stvari. Po prebranem poročilu servisa bi znižal ceno za celih 100€xfxpwnz napisal/-a: malo off topic, ampak kaj je blo narobe?

Te avtomobile so kupili po cele serije 100kom, seveda takrat dobiš nekaj popusta tako da lahko avto poštrihaš spoliraš in prodaš pod ceno.Matjaz46 napisal/-a:Teli dumpingi so pomoje totalke vozila, k jih kupijo za nekaj tisoč eur, popravijo, samo da zgleda navzven kolikor toliko OK, pol pa prodajajo pod ceno....![]()
![]()
Kaj pa glede pleha je rekel kakšno? Je bila kaj štrihana? Bom popravil kje je bila štrihana? V oglasu nič ne piše da je nepoškodovana/nekarambolirana.devil napisal/-a:Prevrteli so okrog 50k km nazaj (vse skupaj okrog 170k), velik servis ni bil narejen, čeprav so mi pri avtohiši trdili, da je narejen, potrebna je menjava prednje desne noge, menjava stabilizatorja, bremze so skoraj fuč, menjava žarnic v zadnjih lučeh, menjava sklopke, podmazat kup zadev in še par stvari. Po prebranem poročilu servisa bi znižal ceno za celih 100€xfxpwnz napisal/-a:malo off topic, ampak kaj je blo narobe?devil napisal/-a:Če bo kdorkoli šel gledat avto iz Belgije, ga temeljito preglejte. Sam sem peljal 147ko k Stepančiču na pregled in je ocenu, da je na avtu popravila za 1,5k€. So pa na vsak način trdil, da je avto 16v in ima 120 konjev zato, da je registracija nižja.
Še predenj sem jo lahk pogledal so jo peljali na poliranje. Z merilcem sem ugotovil da so bila štrihana zadnja leva vrata, prav tako so sedaj preštrihali haubo, ker je bila poškodovana zaradni kamenja. Servisno je rekel da ima a je potem ni našel (je nekje v hiši je bil izgovor).minime napisal/-a:Kaj pa glede pleha je rekel kakšno? Je bila kaj štrihana? Bom popravil kje je bila štrihana? V oglasu nič ne piše da je nepoškodovana/nekarambolirana.devil napisal/-a:Prevrteli so okrog 50k km nazaj (vse skupaj okrog 170k), velik servis ni bil narejen, čeprav so mi pri avtohiši trdili, da je narejen, potrebna je menjava prednje desne noge, menjava stabilizatorja, bremze so skoraj fuč, menjava žarnic v zadnjih lučeh, menjava sklopke, podmazat kup zadev in še par stvari. Po prebranem poročilu servisa bi znižal ceno za celih 100€xfxpwnz napisal/-a: malo off topic, ampak kaj je blo narobe?
Ja kako je bilo pa s servisno , razlika 50 000 km ...

Ni slaba; jo bom sel pogledat najbrz en dan k je cisto blizu menealfafil napisal/-a:-ta lepotica se je že prodajala pred kratkim,tudi za 4000 evrov,koliko je po vašem vredna?
-s tem avtom se je začel pri meni alfa virus,nekaj mojih sošolcev,znancev je imelo ta avto v 80-tih,njami![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3237719&show=1

vem le to, da v živo zgleda presenetljivo dobro zgleda, kaj več žal neMiholl napisal/-a:A pozna kdo tole 155ko, je iz Radencev mislim da...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3278334&show=1

tisti privesek na zadnji havbi ne pase lih gor....seby7 napisal/-a:vem le to, da v živo zgleda presenetljivo dobro zgleda, kaj več žal neMiholl napisal/-a:A pozna kdo tole 155ko, je iz Radencev mislim da...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3278334&show=1

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov