Ja sendvič plato zdj čakam, not dam tipali za pritisk pa temperaturo olja, tretji senzor bom imel pa kar temperaturo vode, čeprov je že v osnovi, ampak voltaže ne rabm, tko da bom usaj videl če so kakšna odstopanja na primarni termometer.
To bom jaz verjetno pri mojem naslednje leto naredil zato sem vprašal za kaj si se odločil. Načeloma, če bi bilo dost prostora bi lahko za pritisk olja in temperaturo tako gor na t-piece obesil zraven tipala za nizek pritisk olja.
Ozi napisal/-a:To bom jaz verjetno pri mojem naslednje leto naredil zato sem vprašal za kaj si se odločil. Načeloma, če bi bilo dost prostora bi lahko za pritisk olja in temperaturo tako gor na t-piece obesil zraven tipala za nizek pritisk olja.
Thx za odgovor
Da te mal podražm Ozi. Klele fotka od Civica z števčki od mojga kolega, če bo bejba slučajn hotla met v Hondi.
Za voznika je dost pregledno, itak bi pa rad da je čim manj opazno, zato bojo tud števčki k bojo ugasnjeni čist črni (neprozorni). Je pa varjanta tut da pride radio tam kjer je predal, pa števčki pridejo tako malo višje, če bo kriza, sam kokr sm gledu bo čist fajn tam. Bomo vidl...
No evo DIN plata je zmontirana. Zahakla se tako kot je treba in pa tudi paše u nulo in morm rečt da res nisem pričakoval da bo rezultat tak kot je.
Radio bo ostal tam kjer je in pa tak kot je, ker hočm čim bolj original izgled, le predal se bo odrezal stran, ker je skupaj z radiem v enem kosu.
Pa še fotke seveda: