Berlusconi je velik fan nemških avtov. Medtem ko se je Giorgio Napolitano dolgo časa vozil v Thesisu, če se ne še (imel je tudi podaljšano verzijo), zdaj pa mislim, da je prešaltal na QP-ja. Se je pa v Thesisu peljal naš Pahor, ko je bil na obisku v Italiji, sem slučajno videl n a TV-ju enkrat.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Dare Kaurič od Kingstonov ima že vrto let alfe, pa tudi idrijski župan je goreč alfist (159)(ni pa bohvekaj znan )
Pa brat od Jasne Kuljaj ima alfo 156.
ALFA 159 SW....Let the dream come true! Samo hočem dva auspuha.
technoboy napisal/-a:Ustanovitelj zlate lisice naj bi bil tudi ustanovitelj Alfa kluba... Poznama ga ne se mi pa zdi da sem to prebral v tuning sceni že kar nekej časa nazaj.
Kdo je bil oče zlate lisice?
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
blazz napisal/-a:Dare Kaurič od Kingstonov ima že vrto let alfe, pa tudi idrijski župan je goreč alfist (159)(ni pa bohvekaj znan )
Pa brat od Jasne Kuljaj ima alfo 156.
jebenti, to so pa res že z-list "celebrityji"! hehe, kul, kul
minimi napisal/-a:
28282 napisal/-a:
minimi napisal/-a:
Definitivno se še vedno.
če govorimo o berlusconiju, se vozi s quattroporte, kolkor vem.
pred tem so se pa premierji res vozili v alfah.
no, sicer pa se tudi brez silvia kakšen fašo najde.
Kšn?!?! Preveč jih je, po osamosvojitvi so se začel past že po parlamentu.
ja no, sej so povsod. tudi pri nas se najde marsikdo s fašistoidnimi nagnjenji. sam to je že druga tema!
Teo napisal/-a:
technoboy napisal/-a:Ustanovitelj zlate lisice naj bi bil tudi ustanovitelj Alfa kluba... Poznama ga ne se mi pa zdi da sem to prebral v tuning sceni že kar nekej časa nazaj.
zlati lisjak?
Slabo sem se zapovnil
citat iz tuning scene:
V Sloveniji je tako prvi Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ustanovil sam Dušan Senčar, ki je bil drugače poznan kot oče mariborske Zlate lisice. Strast je torej vedno bila prisotna in ljubitelji so bili vedno številčni.
Danes klub združuje že več kot 110 članov. Med člani najdemo v skladu s športno filozofijo znamke kar nekaj dirkačev z zavidljivimi uspehi. Tako so naši člani: Igor Dekleva, večkratni državni prvak v GHD in KHD; Matej Grudnik, zmagovalec pokala Seicento; Janez Heimer, večkratni državni prvak v gokartu; Alan Bošnjak, državni prvak v driftanju itd.
Hmm zanimive trditve. V sloveniji obstajata 2 kluba. Eden izmed njiju je tudi ta klub, torej Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo oz. kratko Alfa klub (oba naziva sta registrirana uradno). Ta klub je bil ustanovljen nekje leta 2003 (naj me kdo popravi, če ni res, trenutno sene morem spomniti prave letnice) in nima nobene povezave z nobenim klubom iz šestdesetih in posledično tudi ne z nobenim Dušanom Senčarjem.
Člani, ki so navedeni so člani tega kluba oz. bivši člani tega kluba (Kluba ljubiteljev vozil Alfa Romeo oz. Alfa klub-a)
GTAm napisal/-a:Hmm zanimive trditve. V sloveniji obstajata 2 kluba. Eden izmed njiju je tudi ta klub, torej Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo oz. kratko Alfa klub (oba naziva sta registrirana uradno). Ta klub je bil ustanovljen nekje leta 2003 (naj me kdo popravi, če ni res, trenutno sene morem spomniti prave letnice) in nima nobene povezave z nobenim klubom iz šestdesetih in posledično tudi ne z nobenim Dušanom Senčarjem.
Člani, ki so navedeni so člani tega kluba oz. bivši člani tega kluba (Kluba ljubiteljev vozil Alfa Romeo oz. Alfa klub-a)
V Sloveniji obstajata samo 2 kluba.
Sedaj nisem gotov, da bi tak klub je morda kdaj bil, sem pa gotov da ga ni več.
In glede da ga ne poznam, sem ziher, da nismo skupaj listine podpisoval