heheheh a to si ti =) lol...am ja zaenkrat sem sicer dal oglas da prodajam. ampak ne vem se...razmisljam se...ce pride dobra ponudba se mogoce odlocim. za platisca sem dal 130€/kos =)
res je ja =) sej pravim malo me muci samo to ker bi rad investiral v kaksno stanovanje ali kaj podobnega, bomo vidl kako bo =)17" so ja... odlicno sliko imas za prikaz!
Se še komu dogaja da pri 159 vibrira tista plastika na motorju? Najbrž je kaj narobe s tisto gumo s katero se zatakne gor? Ko jo rahlo primeš pa neha vibrirati...
Kakšen predlog? Pa ne reči odstrani plastiko, čeprav je samo okrasna...
ziga22 napisal/-a:Se še komu dogaja da pri 159 vibrira tista plastika na motorju? Najbrž je kaj narobe s tisto gumo s katero se zatakne gor? Ko jo rahlo primeš pa neha vibrirati...
Kakšen predlog? Pa ne reči odstrani plastiko, čeprav je samo okrasna...
Točno. Imam isti problem. Plastični pokrov motorja ima gumijaste zatiče. Če se kak polomi ali postane neprožen, začne plastika vibrirat in ropotat. Ravnokar jo imam pri Zegi...
Peco_85 napisal/-a:Je imel že kdo izkušnje z zastajanjem vode pod sovoznikovim sedežem?
Imaš dve možnosti:
1. pušča ti nekje na vetrobranskem steklu
2. pušča ti na enih od 4 (v tvojem primeru 2) stranskih vratih - treba podret oblogo vrat in ponovno zatesnit tisti "najlon" ki deli notranji del vrat.
Obe od zgornjih napak so žal kar pogoste, ne nevemkako "grozne" ampak zelo nadležne.... sploh ko je dež!
Peco_85 napisal/-a:Je imel že kdo izkušnje z zastajanjem vode pod sovoznikovim sedežem?
Imaš dve možnosti:
2. pušča ti na enih od 4 (v tvojem primeru 2) stranskih vratih - treba podret oblogo vrat in ponovno zatesnit tisti "najlon" ki deli notranji del vrat.
Obe od zgornjih napak so žal kar pogoste, ne nevemkako "grozne" ampak zelo nadležne.... sploh ko je dež!
Ciao Alfista
Kako pa naj se lotim reševanja problema?
Zamakati začne namreč v najnižji točki pod sedežem - pri nekem pogloblenju poleg sank sovoznikovega sedeža.
Vlaga (voda) se nato razširi na celoten predel, kjer ima potnik za sovoznikom noge.
Okrog vrat je vse suho.
Imaš dve možnosti:
Ciao Alfista
Kako pa naj se lotim reševanja problema?
Zamakati začne namreč v najnižji točki pod sedežem - pri nekem pogloblenju poleg sank sovoznikovega sedeža.
Vlaga (voda) se nato razširi na celoten predel, kjer ima potnik za sovoznikom noge.
Okrog vrat je vse suho.
Glede na to, da nima pojma, sem pa zgoraj opisane zadeve prebral na 159OC, in da so tudi oni reševali podobne probleme na servisu, ti priporočam izlet na servis, če boš pa videl, da nimajo pojma, kje bi se lotili, ti predlagam Zego, ker on mi je diagnosticiral podobno zadevo v 1 minuti.
Kaj se to tudi pri 159 dogaja, kaj jim ni bilo v poduk, da se jim je že pri 156 to dogajalo
Če je samo na enem mestu potem tako ni grozno pri 156 je bilo več možnosti se pa tudi pri drugih znamka najde tu in tam podobna težava. Važno je samo, da servis/pooblaščenec lahko reši težavo brez komplikacij.
Sam imam enako težavo kot Peco_85 in mi je stvar res čudna, saj pri vratih ni nič mokro. Mokro je samo pod zadnjim desnim tepihom.
Alfista prosil bi te za link do foruma na AR owners, kjer debatirajo o tem problemu.
Peco ali si problem že rešil? Kako?