kksn hitr guide kako zamenjati olje?
Ker že za iskanje merilne šipke sem porabil 30minut:D
Moderator: Tehnika moderatorji

Spodaj je samo en tak vijak, ki spodobno velik za izpust olja.SubjectX napisal/-a:kksn hitr guide kako zamenjati olje?
Ker že za iskanje merilne šipke sem porabil 30minut:D

http://autotips.plentycar.com/how-to-ch ... ion-fluid/SubjectX napisal/-a:Sem pregledal e-peer al kaj je ze in notri ni navodil za avtomatski menjalnik za zamenjat olje.
So samo navodila, kako deluje, kaksna so razmerja in kako ga po menjavi kontrolne plosce se enkrat nauciti vse skupaj, ampak to mi je itak ze zega vse povedal..

veloce napisal/-a:Sej nobena firma ne predvideva menjave olja v menjalnikih, ampak vsi vemo, kaj to pomeni.

Pokliči Toyota Lovše pri Domžalah. Tam ga imajo zihr, ker ga tam kupujem jaz ... razen, če ga ne prodajajo več.SubjectX napisal/-a:hja, tega ATF type 4 olja ni nikjer za dobiti. toyota notri deva cist neki xy, medtem ko Volvo deva samo nek svoj original olje notri..
Sem potem klical za Mobil ATF 3309, naroci se ga lahko samo pri gama centru, ampak se tam samo v 20litrskem sodcku, en liter je pa 12€..
Se kaksen predlog?
edit: sem klical se na saab, tam imajo atf type 4, oz. stric je reku, da imajo atf 4, ampak mislim da je to isto..
Je pa zasoljenih 16€ po litru!!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost