pa tudi všeč mi je predlog zakona o dovoljeni višini zadnjega spojlerja

Dodaj še Audi Q7 - mi je od zadaj svetil v kabino, smo imeli sredi noči dan... Pomoje vsi SUV-i spadajo sem.Alfista napisal/-a: p.s. jaz razlikujem xenon, ki slepi od tistega ki ne! Npr. najbolj me slepi BMW serija5, pa verjamem, da nima xenon kit-a, ampak original....

Naprimer original na X5 ne slepi nič manj kot kit na 147 -ki ali 156 -ki33-fonda napisal/-a:Sej so zelo dobre,če jih imaš ti, samo uni k vozijo nasproti niso prav zadovolni (pri ilegal)

Popolnoma se strinjam z to izjavo. Tisti ki nimate xenon kita not ga dajte pa boste pol povedal če bi šli nazaj na halogenke:) tisti k mamo xenon vemo kakšn je odgovor!Alfista napisal/-a:Ne mi mešat xenon-a in ALU-wingov prosim!
Eno je za varnost-vidljivost, drugo pa za podalševanje spolnega uda pri moških, pri ženskah pa kaj drugega(navadno je takih primerkov malo).
Jaz sem absolutno za Xenon! Samo malo večjo kontrolo naj opravijo pri nastavitvi luči, pa se bo stvar umirila. Podobno je bilo pri prehodu med navadno žarnico in halogensko! Vsi "navadni" so se bunili na "halogenkarje", da kako to slepi itd itd....., sedaj pa ko vidiš navadno žarnico v kakem oldiju, se ti zdi, kot da mu gori sveča noter!
No, počakajte še 5 let, pa bomo govorili, kako se "xenonnarji" bunijo nad "diodarjami", ker da je neznosno slepi itd.. Kar poglejte kako so upadljive diodice pri Audi A4 ali A5 ali R8! To pa še ne pomeni, da vas slepi, samo zelooo upadljivo je!
Ciao Alfista![]()
p.s. jaz razlikujem xenon, ki slepi od tistega ki ne! Npr. najbolj me slepi BMW serija5, pa verjamem, da nima xenon kit-a, ampak original....
Crazy Alfista napisal/-a:pac kupis un xenon ki je za navadno luc, odstranis sencilo v lampi in to bi bilo to

recimo na 145ki lahko namontiras xenon kit ne da bi kabli vn strlel na pokrovih. preluknjas luc iz spodnje strani in vse spodi speljes. sam sem tko ze izvedel.žival napisal/-a:Tista škatlica se imenuje balast in je v vsakem primeru a maš original, al pa xenon kit. Če poktov od luči ni preluknjan in iz njega ne peljejo kabli do luči pol sigurno ni xenon kit,...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti