Moderator: Tehnika moderatorji

Jah nevem no,jaz se ne bi s tem ravno strinjal...ce se predvideva, da voznik take ladje dela vsaj 30k km na leto...uros86 napisal/-a:se strinjam.... kakšen finančni zlom in podobno... lepo vas prosim....
Avto kot avto za vzdrževanje....

Nisem vedel, da se na ta način začne "zrela debata na nivoju odraslih oseb" - očitno je, da imaš velike težave s tem, da imamo drugi ljudje pač drugačno mnenje o temi, kot ti sam, in te to do te mere vznemiri, da sedaj tu kažeš svojo "zrelost".rockson napisal/-a:Đizs!
Sam eni ste pa res cvetke.
Človek sprašuje za nasvet, tako kot nas je že večina tukaj naredila, vi pa bluzite o vsem možnem. Včas se mi zdi, da je tukaj dejansko samo peščica uporabnikov, ki so zmožni speljati zrelo debato na nivoju odraslih oseb.
Morda sem kaj spregledal, ampak tega nihče ni napisal.rockson napisal/-a: Pisati traparije, kot npr. da moraš imeti najmanj 1.500€ neto plače, da lahko vzdržuješ tak avto je pa idiotizem.
Ja torej kar naenkrat in za konec (in s tem trdiš ravno nasprotno od tega kar si povedal na začetku), pa mora biti po tvoje lastnik 166-ke "premožen" da nato zanj "tudi dražje vzdrževanje ni problem".rockson napisal/-a: Ta avto res ni za vsakogar, predvsem pa je treba določene stvari razčistiti v glavi, preden se dejansko podaš v tak nakup. Stroški so odvisni od ohranjenosti, lastnega načina vzdrževanja, iznajdljivosti in tudi nekaj sreče. To je pač klasa vozila, ki je ob nakupu stal 40k€ ali več. Take avtomobile kupujejo nove premožnejši ljudje, od katerih se pričakuje, da jim tudi dražje vzdrževanje ni problem. In vzdrževanje je tukaj ključna beseda - če se ga je ali se ga zanemarja, potem te bo vžgal po žepu.

Word!Miholl napisal/-a:Naj si kdo kak post od Zivali prebere, ce smo ze pri TA PRAVEM vzdrzevanju,ne pri takem, ja podvozje je tiho,samo ob res veliki jami se ga slisi, masina tece lepo samo lmm ne dela itd...pa boste pol povedal kaj je ugodno in kaj ne...
Jaz pravim da je 166 stroj ki je drag za vzdrzevat za nekoga ki ima povprecne dohodke in ki misli da ko avto kupi da ga bo samo vozil...bi jo pa prec imel...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov