Da si malo sposodim zemo.Imam 156,original xenon,pa me zanima,katere žarnice naj kupim,saj že malo slabše svetijo.Menjal bi obe,in ali jih lahko zamenjam sam?
greh29 napisal/-a:Da si malo sposodim zemo.Imam 156,original xenon,pa me zanima,katere žarnice naj kupim,saj že malo slabše svetijo.Menjal bi obe,in ali jih lahko zamenjam sam?
Hvala za odgovore!
Za tip žarnice poglej v navodila. Menjaš mislim da lahko sam (poglej navodila), predlagal bi pa Philipsove.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
greh29 napisal/-a:Da si malo sposodim zemo.Imam 156,original xenon,pa me zanima,katere žarnice naj kupim,saj že malo slabše svetijo.Menjal bi obe,in ali jih lahko zamenjam sam?
Hvala za odgovore!
d2s je tip žarnice, vzami pa na bolhi philps ali osram, dobiš še za 35€ po komadu, kar je zelo poceni.
Pri orginal tega ni. So vse iste, razen Philipsov Xenon UltraBlue žarnice imajo 6000K, a dvomim, da jih boš kje dobil, pa še slabše svetijo kot 4300K. Orginal xenon ima ali 4300 ali pa malenkost nad.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
No jst sm menjal pri 166ki pred kratkim. Vzel sm tele, so pa identične kot sem jih imel noter tud oznake štimajo. Mislim sicer da so 5000k, samo svetijo še zmeraj lepo belo. Jst sm zadovoljen, sploh za to ceno, philipsove...priporočam!
Se eno vprasanje....jaz sem zraven xenon kita dobil se can -bus controller in me zanima ce ga je potrebno vgraditi v alfe oz. kaj tocno naj bili njegovi plusi pri vgradnji?
Zadnjič spremenil scorpionx, dne Ne Jan 03, 2010 5:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.