Vklopljena je na AUTO 21c. Ko pa je naslednji dan dam kontakt kaže isto, ko pa zalaufa motor se sama postavi na 20c?? In vedno naslednji dan se to zgodi ob hladnem zagonu :
P.S. Klima je dvoobmočna in nastavljena na MONO
nisi me razumel ne mrkne da bi se sesulo oz. zmanjkalo toka ampak ko obrneš ključ daš kontakt se prižge normalno vse in piše na displeju 21c, ko pa zaverglaš ugasne in ko vžge se spremeni na 20c in zmeraj točno na 20,0c
Ravno kar šel v avto ni vožen 2dni.Dam kontakt na levi je nastavljeno 22,0c na desni 21,5c ko zaverglaš se ugasnejo displeji to je normalno nato pa se prižgeta oba na 20,0c. Če bi bila oba na isti temperaturi preden bi ga ugasnil bi gorelo še MONO, ugasnem in ponovno štartam se isto vrne na 20,0c. a je problem v constant memory?
To so znaki slabega akumulatorja, mislim, da je bilo pri meni isto. Lahko še vžiga, vendar napetost ni več zadovoljajoča. Daj ga pomerit na kakšen servis, pa boš videl,če je to.
Piki napisal/-a:To so znaki slabega akumulatorja, mislim, da je bilo pri meni isto. Lahko še vžiga, vendar napetost ni več zadovoljajoča. Daj ga pomerit na kakšen servis, pa boš videl,če je to.
hvala prijatu ostal sem brez 95 €, v avtu je bil samo 60Ah akumulator sedaj kupil 72Ah in dela OK: