Jaz z usnjem tako rkoč nimam problemov. Poleti ni panike, imaš klimo, pa malo pogledaš da ti ravno na tvoj sedež ne sije sonce, ko parkiraš in to je to. Pa imam črno usnje...MaStr napisal/-a:Vseeno se je treba prej vsesti...Binji napisal/-a:Zazge te malo res ja ce ga dobiš na golo kožoB|ind napisal/-a:Imam pa še eno vprašanje.
Kako je kaj z usnjem poleti ? Zdaj me je en zastrašil da je strašno vroče in da si po parkih minutah v avtu moker !?![]()
Samo pri meni ni blo take panike.. vžgeš klimo pa je mir

Res je. Tudi nočem ga ne. Ne doma, ne v avtu. V + mu štejem le čiščenje.Le Giga napisal/-a:Tisti, ki govorijo čez usnje ga ziher nimajo, lisica in grozdje, pa take fore

Morda bi svoje mnenje podkrepil s kakim argumentom ?MaStr napisal/-a:Res je. Tudi nočem ga ne. Ne doma, ne v avtu. V + mu štejem le čiščenje.Le Giga napisal/-a:Tisti, ki govorijo čez usnje ga ziher nimajo, lisica in grozdje, pa take fore

Govorim le zase oz. mojem pogledu na usnje (da ne bo iz tega spet kakšen kreg ratal...B|ind napisal/-a:Morda bi svoje mnenje podkrepil s kakim argumentom ?MaStr napisal/-a:Res je. Tudi nočem ga ne. Ne doma, ne v avtu. V + mu štejem le čiščenje.Le Giga napisal/-a:Tisti, ki govorijo čez usnje ga ziher nimajo, lisica in grozdje, pa take fore
Ker me zanima kaj naj pričakujem - glede na to da kupujem avto ki ima usnjene sedeže.
Kar se tiče vroče/hladno, sem napisal zgoraj, to moraš pač vzeti v zakup, je pa to res čisto subjektivno mnenje.MaStr napisal/-a:Govorim le zase oz. mojem pogledu na usnje (da ne bo iz tega spet kakšen kreg ratal...B|ind napisal/-a:Morda bi svoje mnenje podkrepil s kakim argumentom ?MaStr napisal/-a: Res je. Tudi nočem ga ne. Ne doma, ne v avtu. V + mu štejem le čiščenje.
Ker me zanima kaj naj pričakujem - glede na to da kupujem avto ki ima usnjene sedeže.):
- usnje je hladen/vroč
- za čiščenje enostaven vendar ga je potrebno vzdrževati
- drsi, če sedež ni popolnoma oprijemljiv (školjkast)
- glasen ob premikih (npr. vstopanje/izstopanje) in tudi samim sedenjem, sploh če si oblečen v usnjeno jakno![]()
Te besede niso vzete iz biblije oz. desetih zapovedi. To so moje izkušnje z usnjem. Sicer si nikoli nisem lastil vozila z usnjenimi sedeži, sem se pa že kar nekajkrat peljal in vozil tak avto.....
Meni pač ni všeč oz. ni mi všeč toliko, da bi ga imel v svojem vozilu ali na kavču.
Jaz bi se jo izogibal, spodnji komentar je bil napisan novembra lani, zgleda se fant veliko vozi rikvercTh3 napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3260900&show=1 - kdo pozna ?
Pravi da mu je preskočil jermen (zob), ampak da je sedaj zrihtano - kaj mislite o tem ?
Če se ne motim, sem tole alfico videl dobra 3 leta nazaj, ko jo je fant takrat hotel menjati za moj motor in že takrat je bila v poraznem stanju z 1xx.xxx kilometri. Je bil pa fant odbojkaš iz okolice kamnika.JC29 napisal/-a:Opozarjam na tale avto. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3260900&show=1 Kakšna 2 meseca, ko sm kupoval avto, sem gledal tudi tegale ... V opozorilo pa tole, da je imel avto takrat na števcu 160 tisoč prevoženih. Voznikova vrata so bla barvana in to prav grdo... Če pa kdo hoče naj gre pogledat... Ma nek odbojkaš ga....
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov