Austin, na sliki je vsak avto lep.Ko pa prideš blizu pa....Lepo ohranjen avto se najde,samo čas si moraš vzet.Lahko ga najdeš hitro, lahko pa pa 1 mesecu.Ko sem jaz mojega kupoval sem jih šel pogledat sigurno 15 prej.Potem malo dobiš vtis kaj je dobro in kaj ne.Če se ti mudi ni dobro.
Ja to tak vem... Sam primer sem dal... Sicer ne kupujem sedaj, ker ni $$ ampak do januarja se bo pa kaj nabralo... Pa bom šel v deutchlandijo malo pogledat naokrog...
A ti si gor tudi kupoval? Kakšen nasvet? A se bolj splača privat kupovat, ali pa pri handlerju? Če veš za kak dober geschäft povej...
Jaz sem sicer kupil pri handlerju.V Nemčijo ne hodim,ker ne vem če je to računica.Drugače pa sem gledal po oglasih.Salomonov oglasnik,pa Štajerski oglasnik,pa Avto foto market,Avto.net....Ker sem iz Maribora,sem pač šel gledat tu okoli kar je bilo v oglasih.(Ptuj, Slovenska bistrica,Celje,Murska...) Ne moreš verjet kako narod fojtra v oglasih.V oglasu je avto super ohranjen, naj naj in kaj jaz vem,ko pa prideš gledat,pol pa zbutano zrajsano špricano itd itd.Sem pa sam hudo haklik.Ko mi je pri avtu nekaj mutno,smo končali zadevo.Pleha kolko hočeš.To kar si ti napisal,da ima zadnji odbijač ruknjen,jaz sploh ne grem gledat.