Alan, kje pa je GTV 3.0?Alan napisal/-a:Robert, kje je pa Klemen Rozina-c2, sej se ti je prjavu med prvimi, si zbrisu zs?
Veš da je resn.

Alan, kje pa je GTV 3.0?Alan napisal/-a:Robert, kje je pa Klemen Rozina-c2, sej se ti je prjavu med prvimi, si zbrisu zs?
Veš da je resn.

Cool, waiting for your call then.ROBERTH napisal/-a:No, do sedaj je vedno prišlo do vsaj ene 10% odpovedi.
Vse prijavljene bom poklical par dni prej, da mi po telefonu potrdite prijavo. Takrat se bo aktivirali tiste v čakalnici.

Sej maš temo na FKG, neki se bo delalo na njej.veloce napisal/-a:Alan, kje pa je GTV 3.0?Alan napisal/-a:Robert, kje je pa Klemen Rozina-c2, sej se ti je prjavu med prvimi, si zbrisu zs?
Veš da je resn.
To tudi sam razmišljam. Ta seznam se zapolni v enem dnevu, pa gre za majhno dirkaliče, na katerem se dosega okrog 100 km/h, brez kakršnekoli velike reklame, da dogodek bo.rockson napisal/-a:Cool, waiting for your call then.ROBERTH napisal/-a:No, do sedaj je vedno prišlo do vsaj ene 10% odpovedi.
Vse prijavljene bom poklical par dni prej, da mi po telefonu potrdite prijavo. Takrat se bo aktivirali tiste v čakalnici.
Drgač pa prav zanimivo - v bistvu so se mesta praktično v enem večeru zapolnila.
Sam sem takoj zjutraj poslal prijavo in sem bil zadnji neposredni. Pa naj kdo reče, da ni interesa, da se ljudje sproščamo na dirkališčih. Je pa presenetljivo veliko BMW-jev tokrat na listi. Bo zanimivo mal gledat, primerjat, pa tud za kakšno vožnjo nafehtat

Saj če ti je Grobnik predaleč imaš verjetno bližje Pannonia ring.lizard napisal/-a:Vendar je Grobnik kar veliko dirkališče. Potrebovali bi neko optimalno veliko dirkališče, ki bi nudilo zabavo tako močnim kot šibkejšim avtom, cena pa recimo, da bi se gibale do 50€. Sem prepričan, da bi zadeva funkcionirala.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost