Smešni oglasi z neta

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Zakaj se pozimi ni za vozit?
Ker so te platnene strehe narejene po "italijansko" in prepuščajo skoraj vse. Če jo maš zunaj na snegu, dvomim, da lahko prideš v avto.

@5in3: ne, ne trdim, da je to normalno. Pravim samo, da je možno, da so km pravi. Drugače je pa celotno stanje avtomobila žalost: poglej samo kako vsrana je vsepovprek. Vsekakor ni za nakup, četudi so realni km.
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

usrano je res vse in zanemarjeno, imaš ljudi take, ki ga pucajo samo zunaj, tam kjer drugi vidijo, notri je pa svinjak :)

Oglas sem prilepu pa zato, ker m ije smešno, za 87000 da volan rata tak kot je, ker vem, kakšen je volan pri 250000(bi na teli sliki zgledal veliko boljše) :wink:

pozimi se pa res ne da vozit .... to pa ja
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Ne morem ravno trditi za alfo, samo smo imeli pri hiši mazdo MX-5 pa ni bilo nikdar nobenih problemov s puščanjem. Še skozi avtomatsko avtopralnico si lahko šel in si ostal suh, pozimi se je pa tista mala kabinica segrela prej kot karkoli drugega.

Fabrizio že ni mogel tok ornk zaj* stvari!
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Sem enkrat v jeseni šel gledat v MB enega spiderja, pa je bil znotraj cel vlažen - dan prej je deževalo. Lahko, da je bil samo tisti zjeban, lahko pa da niso vodotesni na splošno.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Si naletel na slab primerek, sem si jih kar nekaj ogledal in nikjer ni bilo problemov glede tesnenja. Je pa dejstvo, da je kabriolet namenjen vožnji v lepem vremenu in ni prav nobenega užitka voziti se po snegu/dežju.....streha na tem avtomobilu je samo z namenom, če te na poti dobi dež.

Lp
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ali pa če padeš v kolono in te začne kuhat kot v loncu! :mrgreen:
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Grilzz napisal/-a:Ali pa če padeš v kolono in te začne kuhat kot v loncu! :mrgreen:

Sploh ne če imaš klimo pa kapo :)
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Me zanima, če kdo na kabriotu impregnira streho? Tudi to je treba "servisirat" pri kabriotu.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3526705&show=1

če bi mela papirje pa to..bi jo še vzel za projekt :D
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
srcnik
Alfist
Alfist
Kraj: Prebold

Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

Unek napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3526705&show=1

to sploh ni problem če je avto starodobnik... Dost ljudi tega neve, vendar se dokumenti od avta lahko pridobijo če je avto oldtimer in nima kakšnih mutnih poslov.. Taki pridobitvi dokumentov oz avtu rečejo "najdenček"

Kontaktiraj SVAMZ iz Vranskega.. tale "šefe" PEtja Grom je uredu možakar pa use ti pove tako kot je brez olepšav;)
http://www.svamz.com/kontakt.htm
Slika
ThugBoy
Alfist
Alfist
Kraj: Morje

točno tako, papirje se da dobit, malo je treba pač počakat da se preveri zgodovina avtomobila, in če vse štima, si nov legalen lastnik :)
"Even When They Kill Me, They Can't Never Take A Game From Young G"
Uporabniški avatar
toma123
Alfist
Alfist
Kraj: Obala

Avto po novem ima status oltimerja šele pri dopolnjenih 30 letih od datuma proizvodnje. Tako da ta 90 je samo za dele ker drugače se ne da pridobiti papirjev , edino da dobiš papirje od kakšne druge.
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če jo vzameš in se boš naveličal projekta mi prosim sporoči!

Sploh če ima električne sedeže.
5in3
Alfa Freak
Alfa Freak

patrulja napisal/-a:
Unek napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3526705&show=1

to sploh ni problem če je avto starodobnik... Dost ljudi tega neve, vendar se dokumenti od avta lahko pridobijo če je avto oldtimer in nima kakšnih mutnih poslov.. Taki pridobitvi dokumentov oz avtu rečejo "najdenček"

Kontaktiraj SVAMZ iz Vranskega.. tale "šefe" PEtja Grom je uredu možakar pa use ti pove tako kot je brez olepšav;)
http://www.svamz.com/kontakt.htm

Moj fotr je kolega od Petra Groma iz Vranskega in tut moj fotr ti lahko zrihta papirje in certifikat za starodobnika da imaš popust 90% pri zavarovanju, ampak mora bit vozilo staro 25 ali več

lp
sine
Odgovori
  • Informacija