evo v soboto dam gor nove vzmeti novitec nizane za 35mm in nove plinske amortizerje monroe reflex:P
sm dobu res zlo poceni ce kdo rabi kr nej prasa..
no se dve slikce lih tko,ceprav je slika amortizerjev simbolicna kr se mi ni dalo v klet slikat :)so pa podobni..
Mam enake amontizerje na moji že več kot pol leta in moram reč da so en qurc vredi, sprednji levi mi ob pospeševanju nagravžno poka, drugače dela OK. Upam da ne boš imel istih težav.
ja sej, sem kupoval za nek drug avto Monroe - reflex pa jih ni bilo, tiste na avtu so bile pa čisto razpadle - neuporabne.
ker, ko se ravno podira, ni tak strošek če se še to nabavi, sej zato pa vprašam če so konkretno v tej škatli od Kopinic-a priložene
počakajmo na odgovor
Kakor je napisal Crazy alfista bojo amortizerji premalo duseni za ta vzmeti pa se monroe reflex oprosti komentarju, so bolj zanic kot ne.
Verjemi, se ti bolje splaca odnesti vzmeti ter amortizerje do Jenkota, da ti on ustrezno skrajsa batnice na amortizerjih ter prilagodi vse skupaj(trdoto,dolzino batnice) novim vzmetem, ker ce ne, ne bos imel nikoli optimalno nastavljeno podvozje.