monroe reflex + novitec

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
kopinic
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: lucija

ja nevem no tko je slisau sm dosti kritik dobrih in slabih,kupil sem jih zdej bom pa vidu,definitivno bojo pa bolsi kot tej ki sm jih meu do zdej gor ki so bli zgonjeni do konca!!
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

sedici napisal/-a:Jaz imam spredaj Monroe Reflex + Eibach in je za en k.... (plava)
Najverjetneje plava, ker imaš podvozje malo mešano na žaru. Ali se da vse enako ali pa nič...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
sedici
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Črnomelj

Ti že veš. Dejstvo je, da so premehki.
Uporabniški avatar
kopinic
Alfa Member
Alfa Member

monroe reflex premehki?
lool,prasau sm 10 ljudi ki jih majo in so usi rekli da so kr trdi...wtf??
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kopinic, si že zmontiral? Povej kako se pelje po naših luknjastih cestah sedaj. Jaz tudi že nekaj časa kupujem, pa cvikam, da bi spustil avto glede na vse luknje na cestah. Razmišljam da bi dal fedre kar original nove. Zadnje čase ko vozim sploh ne gledam več kot 20 metrov pred sabo. Poklete luknje :evil: Btw kje si pa kupil, ker se mi zdi kar precej poceni. Čeprav jaz sem milil dati eibach vzmeti, ampak saj verjetno neke bistvene razlike ni , ali pač :doubt:
Uporabniški avatar
kopinic
Alfa Member
Alfa Member

ma js sm meu do zdej eibach pa mi niso neki kull..buu

amortizerje sm kupu pri hercules.si,vzmeti pa na alfisti.net
ju3 bom montirau in sporocim kako se obnese:)9
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ja, saj to je to.Nekomu je kul nekomu pa ne. Škoda da ni to tako kot nakup novega vozilam kjer greš prej lahko na testno vožnjo :)
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

kopinic napisal/-a:ma js sm meu do zdej eibach pa mi niso neki kull..buu

amortizerje sm kupu pri hercules.si,vzmeti pa na alfisti.net
ju3 bom montirau in sporocim kako se obnese:)9
A to jih boš sam zmontiral al boš komu dal? fan je da maš šablono.
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

tud jaz se pridružujem kritikam glede monroea.... sicer nisem imel na alfi ampak na fiatu pa vseeno...... kupil, zmontiral (skupaj z h&r vzmetmi) in po 2 tednih živciranja vrgu dol... dobesedno plava avto tako ko je že nekdo prej omenil....
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kaj češ pa dat pol gor za tak denar. Vse kar je bolj športno je dražje. In to kar precej dražje. Edina opcija, ki ostane je potem obnova. Sam mi zdrava logika govori, da je novo valda boljše. Saj je res, da zamenjajo vse v amortizerju, sam ohišje ostane, ki se pa tudi deformira po 150 000 km. Pa še cena obnove je 260 €(amortizer d.o.o.), kar je dejansko več kolikor pa pridejo novi refleksi. Je pa reflex verjetno boljše kot pa original.
Uporabniški avatar
scorpionx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: obala

Pomoje bo cist v redu. :)
Uporabniški avatar
transformator
Alfa Member
Alfa Member

mihecmiha napisal/-a:Kaj češ pa dat pol gor za tak denar. Vse kar je bolj športno je dražje. In to kar precej dražje. Edina opcija, ki ostane je potem obnova. Sam mi zdrava logika govori, da je novo valda boljše. Saj je res, da zamenjajo vse v amortizerju, sam ohišje ostane, ki se pa tudi deformira po 150 000 km. Pa še cena obnove je 260 €(amortizer d.o.o.), kar je dejansko več kolikor pa pridejo novi refleksi. Je pa reflex verjetno boljše kot pa original.

Zakaj pa gledas pri Amortizerju? Sej sem napisal poklicite Jenkota

REMONT-AVTO DELI
JENKO ANTON s.p.
Bolkova 2,1235 Radomlje
GSM:041 734 772
TEL: 01/7227296
@:[email protected]

Za 160 ojru ti strsa amortizerje po zelji(jaz sem dal cca 20%) ter skrajsa batnice in da na to garancije 2 leti.

Dam roko v ogenj, da se bos s takimi amortizerji boljse peljal kot z monrojci(probal na 155ki 1.8 ts 16v..navaden crap in tukaj ne velja da je novo boljse, v tem primeru) razen, ce ti ugaja "francosko" podvozje :) .
Alfa romeo...built to brake down.
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zakaj pa gledas pri Amortizerju? Sej sem napisal poklicite Jenkota

REMONT-AVTO DELI
JENKO ANTON s.p.
Bolkova 2,1235 Radomlje

Za 160 ojru ti strsa amortizerje po zelji(jaz sem dal cca 20%) ter skrajsa batnice in da na to garancije 2 leti.

Dam roko v ogenj, da se bos s takimi amortizerji boljse peljal kot z monrojci(probal na 155ki 1.8 ts 16v..navaden crap in tukaj ne velja da je novo boljse, v tem primeru) razen, ce ti ugaja "francosko" podvozje :)

Dejansko ne vem več , sploh več ne :? No saj če obnovi in strša kvalitetno in da je na to še 2 leti garancije super. Mam pa slabe izkušnje z sp-ji glede uveljavljanja garancije. Ponavad imajo vse žive možne izgovore. Je pa cena ugodna ja, sploh glede na to da je tud montaža všteta v ceno. Je za razmislit
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

mihecmiha napisal/-a:Zakaj pa gledas pri Amortizerju? Sej sem napisal poklicite Jenkota

REMONT-AVTO DELI
JENKO ANTON s.p.
Bolkova 2,1235 Radomlje

Dam roko v ogenj, da se bos s takimi amortizerji boljse peljal kot z monrojci(probal na 155ki 1.8 ts 16v..navaden crap in tukaj ne velja da je novo boljse, v tem primeru) razen, ce ti ugaja "francosko" podvozje :)

Dejansko ne vem več , sploh več ne :? No saj če obnovi in strša kvalitetno in da je na to še 2 leti garancije super. Mam pa slabe izkušnje z sp-ji glede uveljavljanja garancije. Ponavad imajo vse žive možne izgovore. Je pa cena ugodna ja, sploh glede na to da je tud montaža všteta v ceno. Je za razmislit
Uporabniški avatar
transformator
Alfa Member
Alfa Member

Za moje pojme ali daj original podvozje gor ali obnavljaj. Ce ti je pa do tega, da se bo avto boljse peljal kakor original pol pa rajsi malo odpri mosnjicek pa poglej za kaksnimi bilsteini,KW itd..ne bo ti zal.
Alfa romeo...built to brake down.
Odgovori
  • Informacija