Najverjetneje plava, ker imaš podvozje malo mešano na žaru. Ali se da vse enako ali pa nič...sedici napisal/-a:Jaz imam spredaj Monroe Reflex + Eibach in je za en k.... (plava)
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
A to jih boš sam zmontiral al boš komu dal? fan je da maš šablono.kopinic napisal/-a:ma js sm meu do zdej eibach pa mi niso neki kull..buu
amortizerje sm kupu pri hercules.si,vzmeti pa na alfisti.net
ju3 bom montirau in sporocim kako se obnese:)9

mihecmiha napisal/-a:Kaj češ pa dat pol gor za tak denar. Vse kar je bolj športno je dražje. In to kar precej dražje. Edina opcija, ki ostane je potem obnova. Sam mi zdrava logika govori, da je novo valda boljše. Saj je res, da zamenjajo vse v amortizerju, sam ohišje ostane, ki se pa tudi deformira po 150 000 km. Pa še cena obnove je 260 €(amortizer d.o.o.), kar je dejansko več kolikor pa pridejo novi refleksi. Je pa reflex verjetno boljše kot pa original.
mihecmiha napisal/-a:Zakaj pa gledas pri Amortizerju? Sej sem napisal poklicite Jenkota
REMONT-AVTO DELI
JENKO ANTON s.p.
Bolkova 2,1235 Radomlje
GSM:041 734 772
TEL: 01/7227296
@:[email protected]
Za 160 ojru ti strsa amortizerje po zelji(jaz sem dal cca 20%) ter skrajsa batnice in da na to garancije 2 leti.
Dam roko v ogenj, da se bos s takimi amortizerji boljse peljal kot z monrojci(probal na 155ki 1.8 ts 16v..navaden crap in tukaj ne velja da je novo boljse, v tem primeru) razen, ce ti ugaja "francosko" podvozje![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost