Bearex napisal/-a:Sodeč po podatkih in cenah bo 1,4 Multiair 170KM way to go
24k + 2k za sport pack 2 + 2k za premium pack plus + par drobnarij = 30k
Ne vem ktere drobnarije teb nanesejo 2k€, ko pa si z obema paketoma dodal skoraj vse kar hočeš.
Bo treba delat da boš videl kaj pomen zaslužit 2 k€. Lahk je s tujim kurcem po koprivah mahat
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
a se se komu zdi, da hoce tale armatura bmw posnemat? Takole enakomerna po celi sirini, izbocena, brez da bi centralna konzola izstopala po alfino, oziroma linija centralne vzporedna z armaturko...
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004 Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola
Armatura mi je zelo simpatična.Števci so lepo na notri obrnjeni,tud tistih 5 stikal pod radiem lepo paše v celoto,samo radia se pa ne bo dal kar tako zamenjati
Sem opazil honda civic detajl:spredaj meglenke široko postavljene okrogle,zadaj izpuha široko postavljena,isto okrogla
Bo treba počakat, da vidim v živo. BMW armaturka meni ne potegne. Rad imam tisto standardno sredinsko konzolo, ki je malenkost zasukana k vozniku. Poleg tega mi je alfina rešitev vdolbene armaturke pred sovoznikom odlična z vidika prostornosti - malo manj zaradi manješega predala, ampak to ni toliko pomembno.
Volan me pa spominja na Kio Ceed - na slikah deluje zelo poceni plastika. Bomo vidl, ko bo kje kakšna v živo za videt.