Problem dat ja, zaradi enih primitivcev. Me zanima če bi tebi kdo to naredil ali bi šel prec v barvanje ali bi iskal ugodnejšo rešitev. Mi ni škoda dajat dnarja za vzdrževanje avta... ampak da bom pa zaradi enih kretenov primitivnih prec šel v strošek... Se raje pomatram in morda pridem malo ceneje čez. Zgubit nimam kaj. Če ne rata bom tako ali tako dal pihnt haubo. Če pa imaš ti preveč denarja pa go for it. Ko si študent, ti pač ni vseeno al bo šlo 20, 50 al pa 100€. (pa čeprav ne morem rečt, da mi kaj manjka). Mislim, človek študira in pošteno dela... zakaj... zato da lahko potem plačuješ posledice primitivizma?black napisal/-a:Joj, al je problem dat 100-150€ za barvanje haube. Če nimaš se raje z lpp vozi, pa še en plac več bo na parkingu.

I agree... tole bi jaz naredil, pa če bi bilo treba čakat tut 10, samo da dobim osebo, ki se tako zajebava..Apophis napisal/-a:Zej pa mislm da je cajt da kašno zasedo postaviš in ugotoviš kdo ima probleme pol pa samo ruši!!!

Ideja je blaminimi napisal/-a:Če imaš čas, parkiraj na isto meso, mej fotkič sabo in počakaj ¨huligana¨, poslikaš in neseš na policijo, če je kak od zaposlenih ti bo sigurno še drugo kraco potegnu po plehu. Potem boš mel vse stroške povrnjene, edino v tisto trgovino ne boš smel več it![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti