Huliganizem!

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Sorško polje

zakaj pa bi metal denar okoli, če ni treba?
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6
Kraj: Ljubljana

black napisal/-a:Joj, al je problem dat 100-150€ za barvanje haube. Če nimaš se raje z lpp vozi, pa še en plac več bo na parkingu. #-o
Problem dat ja, zaradi enih primitivcev. Me zanima če bi tebi kdo to naredil ali bi šel prec v barvanje ali bi iskal ugodnejšo rešitev. Mi ni škoda dajat dnarja za vzdrževanje avta... ampak da bom pa zaradi enih kretenov primitivnih prec šel v strošek... Se raje pomatram in morda pridem malo ceneje čez. Zgubit nimam kaj. Če ne rata bom tako ali tako dal pihnt haubo. Če pa imaš ti preveč denarja pa go for it. Ko si študent, ti pač ni vseeno al bo šlo 20, 50 al pa 100€. (pa čeprav ne morem rečt, da mi kaj manjka). Mislim, človek študira in pošteno dela... zakaj... zato da lahko potem plačuješ posledice primitivizma?
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Če imaš čas, parkiraj na isto meso, mej fotkič sabo in počakaj ¨huligana¨, poslikaš in neseš na policijo, če je kak od zaposlenih ti bo sigurno še drugo kraco potegnu po plehu. Potem boš mel vse stroške povrnjene, edino v tisto trgovino ne boš smel več it :lol: :lol:
Zadnjič spremenil minimi, dne Ne Mar 14, 2010 8:51 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak

Evo bluetooth je končno nehal štrajkat.

Slika

in še od bližje
Slika
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Stari tole...je pa pomoje neresljivo ker je full na siroko
Uporabniški avatar
greh29
Alfa Member
Alfa Member

Težka bo...da se delno zakrit,čisto pa žal ne...
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Obstaja ličar ali pa airbrusher ki bi tole znal zrihtati sem prepričan,samo najti ga je treba :wink:
Kakšna bi bila pa razlika v ceni med popravilom praske in pa barvanjem cele havbe,je pa drugo vprašanje :wink:
"I cant" is not an option !
Uporabniški avatar
sičo
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Radeče

To pa je "avtocesta" na havbi... :(
Če pa najdeš krivca ga pa nežno pobožaj ](*,)
Alfa Romeo
- You drive it
- You live it
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak

Miholl sepravi je sploh vredno probat tisto kar sva rekla? ... Drugače mam že ponudbo za barvanje haube za (max) 100€. Je praska kar grda, čeprav na tej drugi sliki pa še toliko bolj brutalno zgleda, zarad zooma :)
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak

Ne morem verjet... Očitno bom kar pogosto pisal v to temo. Danes zjutraj pridem do avta in lahko kar začnem z naštevanjem. Tokrat sem imel avto parkiran v za to namenjenem boksu in to ne v (kao merkatorjevi) garaži. Kot prva stvar, sem bil zaparkiran, tako da sem komaj ven prišel (po dolgem motanju). Zopet imam na sumu... in to utemeljenem. Namreč, parkirana sta bila dva avtomobila en pred drugim (Drugi je bil napol postavljen pred mojo alfico). Vem kdo to počne (parkira en za drugim) ... In smo zopet tam... Prodajalke v merkatorju! Namreč kolegialno zaparkiranje. Itak gredo vse naenkrat domov in ni hudega, če ena drugo zaparkirajo. No to sem že prebolel nekako. Sem pa čez kako minuto (med vožnjo) skoraj znorel, ko sem videl, da nimam zadnjega brisalca. :x :x :x :x :evil: Če se mi ne bi mudilo, bi obrnil in potem bohve kako bi reagiral. Ne vem no... to je že res preveč manjka le še pika na i, da se mi popolnoma odpili.
Slika
Temu bi se lahko reklo "Prekletstvo Alfa kluba". Namreč odkar sem pred parimi dnevi prilimal nalepko na zadnje steklo (čeprav ni nabolje prijela), se mi dogajajo te stvari... ;) malo za hec... Čeprav mi do prav veliko heca ravno ni...
Uporabniški avatar
SummerJam
Alfist
Alfist

WTF! Ti maš pa res nesrečo s temi nakupovalnimi središči. #-o Si boš mogu omislit skrito kamrco. :oops:
Slika
Cuore Sportivo is destiny
Uporabniški avatar
Apophis
Alfist
Alfist
Kraj: Gorenjska

Zej pa mislm da je cajt da kašno zasedo postaviš in ugotoviš kdo ima probleme pol pa samo ruši!!! :evil:
jtd-M 20V
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Apophis napisal/-a:Zej pa mislm da je cajt da kašno zasedo postaviš in ugotoviš kdo ima probleme pol pa samo ruši!!! :evil:
I agree... tole bi jaz naredil, pa če bi bilo treba čakat tut 10, samo da dobim osebo, ki se tako zajebava.. #-o
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

minimi napisal/-a:Če imaš čas, parkiraj na isto meso, mej fotkič sabo in počakaj ¨huligana¨, poslikaš in neseš na policijo, če je kak od zaposlenih ti bo sigurno še drugo kraco potegnu po plehu. Potem boš mel vse stroške povrnjene, edino v tisto trgovino ne boš smel več it :lol: :lol:
Ideja je bla 8)
Odgovori
  • Informacija