2 lastnika nazaj je bil avto v lasti enga iz skofje loke ( okolica ) , avto je bil nanovo barvan cca 3 leta nazaj. baje da ne najbolje. glede nato da avto potuje od lastnika do lastnika ni glih pametn nakup. kokr sm jz poslusu delovanje motorja ni bil glih lepo zdravo slisat. zapelji se do ke in malo povohaj.
colibry napisal/-a:2 lastnika nazaj je bil avto v lasti enga iz skofje loke ( okolica ) , avto je bil nanovo barvan cca 3 leta nazaj. baje da ne najbolje. glede nato da avto potuje od lastnika do lastnika ni glih pametn nakup. kokr sm jz poslusu delovanje motorja ni bil glih lepo zdravo slisat. zapelji se do ke in malo povohaj.
Sprednji del avtomobila je od "2. facelifta" oz. zadnje serije tega modela, kar najverjetneje pomeni, da je bil razbit. Tudi glede na ceno, ne moreš pričakovati nekaj dobrega.
colibry napisal/-a:2 lastnika nazaj je bil avto v lasti enga iz skofje loke ( okolica ) , avto je bil nanovo barvan cca 3 leta nazaj. baje da ne najbolje. glede nato da avto potuje od lastnika do lastnika ni glih pametn nakup. kokr sm jz poslusu delovanje motorja ni bil glih lepo zdravo slisat. zapelji se do ke in malo povohaj.
LP
ali lahka samo poveš za katero alfo si to opisal?
mislim, da za to ki mene zanima.
Če je, tako kot praviš, se mi je brezveze vozit iz štajerske samo zato da se na lastne oči prepričam
"Even When They Kill Me, They Can't Never Take A Game From Young G"
jaz ko sem se mim nje(rdece 145) pelo mi je takoj v oci padla...je pa že za NY oz še menda kakšen teden prej stala s preizkušnjami na istem mestu, kot so zdaj slike
zanima me kako se kaj obnesejo ti čipi za povečanje moči....ali kaj vpliva na porabo, ali kaj vpliva na življensko dobo vozila,...? Ali pa je to vse v mejah normale?
A mogoče pozna kdo alfo sprint rdeče barve 1.5 nahaja se v garah zupančičeve jame je kar lepo ohranjena sam ful zaprašena pa brez tablc drgač vse original.
razn volana pa ročke za menjalnik,ki je rdeča. Mislm da je to lahk ta alfa k se je dolg cajta prodajala na avto netu. Če kdo kaj ve naj prosiim pove.