Dual pinon sistem je, tko kot smo napisali že zgoraj, narejen tako da volan direktno vodi letev prek zobnika, na letvi pa je še merilec navora, ki meri navor ki ga voznik zahteva.
Potem imaš pa na letev priključen še drugi zobnik katerega goni elektromotor in daje ven toliko navora kot ga preračuna računalnik servo volana glede na zahtevani navor voznika in hitrost avta.
Prve generacije električnih volanskih sistemov so bile narejene tako, da je bil elektromotor nameščen na os volana. Vendar je imel ta način eno veliko pomanjkljivost, saj je ubil večino feedbacka s ceste na volan. Dual pinon naj bi bil veliko boljši na tem področju.
Tisto kar piše Roberth o Cromi je elektrohidravlični sistem, ki je neka vmesna stopnja med klasičnim hidravličnimi in električnimi servo volani in mislim da ta princip izumira.
Teo napisal/-a:Yigy, enostavno ne razumeš. Gorkič VE! da bo alfin volan zanič. Pustimo ga lepo vsi pri njegovem daru napovedovanja prihodnjosti.
Za nas ostale, ki pa nimamo te možnosti videnja v prihodnost pa so novice, ki jih objavljaš še kako koristne in zanimive.
Mahhh.....tolko pompa je blo u zadnih letih s strani alfe o nevem kaki naprednosti, ko pa prideš tja pogledaš-stestiraš avto, pa vidiš da je use skupi en velik jajc
In pri tem pogledu na alfe ti vstrajaš na tem forumu 24/7 in imaš preko 1800 postov.
Mast, ene ljudi je res težko razumet.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
ja ampak s "falšimi" tablicami, so jo rabli samo za fotosession...
malo sem bral komentarje in folk pravi (isti razlog kot pri nas) da odkar je alfa pod fiatom je marketing u k***u in da fiat (to kar vemo tudi mi) premalo da na alfo, en je navedu primer s spider-co da ko je prišla vn pri njih ni blo reklam sploh (italjanski avto v italiji in neoglaševan )
ta fiat jih bo pokopal...
Fantje dajmo Westerju čas, da naredi svoje. Jaz sem kar optimističen in tudi vi moratte priznati, da se bolj gradi na znamki in pedigreju kot prejšnja leta. Vidimo povezave z Maserattijem, delajo reklamne exkluzive, vrnitev v ZDA, mogoče celo Chrysler platforme (pa ne bi zdaj o tem, če je to vredu ali ne).
Lep primer je že npr. sama reklama za Giulietto, ki se zelo naslanja na preteklost in prejšnje modele in njen pedigre. Bojo pa seveda prodajne številke pokazale realnost Alfe na trgu.