Roberth je bil s Stilom JTD in avto dobro vleče in zaradi precej zavite steze velikokrat vrti v prazno. Sva pa dosegla 1:01.B|ind napisal/-a:Kako se pa kaj dizel obnese na takem dirkališču ?
Jaz bi tudi šou enkrat malo..

Roberth je bil s Stilom JTD in avto dobro vleče in zaradi precej zavite steze velikokrat vrti v prazno. Sva pa dosegla 1:01.B|ind napisal/-a:Kako se pa kaj dizel obnese na takem dirkališču ?

Kako pa kaj gume pobira ?veloce napisal/-a:Roberth je bil s Stilom JTD in avto dobro vleče in zaradi precej zavite steze velikokrat vrti v prazno. Sva pa dosegla 1:01.B|ind napisal/-a:Kako se pa kaj dizel obnese na takem dirkališču ?

-tale umakni se nekaterim res ni jasen, pa nevem, a zaradi ega, ali zaradi nespremljanja dogajanja za saboROBERTH napisal/-a:Da se je jaz oglasim (sem fasal malo morje golazni v comp.)
Vreme, ambient, veliko udeležencev,... - > zakon
Potem pa dve vsaj zame precej moteči zadevi:
- težave pri puščanju avtomobilov (in seveda neustreno reagiranje)
- odpoved funkcije "umakni se" pri počasnejših
Definitivno bosta ta dva podatka iz tega meeta, vplivala na izbor naslednjih podobnih dogodkih, ko si premislim, da ne bom več organiziral teh dogodkov.

S tvojo zlahka, ker maš ročnega.kovach napisal/-a:krt madona se ti svet zadn lonchehe jaz sem bil z mencinom. Glede tistega bencina sem pa tudi jaz slišal da je bil cel problem ja....v glavnem bilo je dobr-bilo bi še bolše če bi lahko vozil
edino res skoz tale 2
mah bo že, treba it enkrat dol in izbolšat veločejev čas z mojo kračo
![]()

Upam da si kmalu premislišROBERTH napisal/-a:Da se je jaz oglasim (sem fasal malo morje golazni v comp.)
Vreme, ambient, veliko udeležencev,... - > zakon
Potem pa dve vsaj zame precej moteči zadevi:
- težave pri puščanju avtomobilov (in seveda neustreno reagiranje)
- odpoved funkcije "umakni se" pri počasnejših
Definitivno bosta ta dva podatka iz tega meeta, vplivala na izbor naslednjih podobnih dogodkih, ko si premislim, da ne bom več organiziral teh dogodkov.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti