Nihče ni primerjal Grobnik in RL. To ste sami začeli. RL je za zajebancijo odlična pista, saj je široka do 9m, kar ni malo. Za driftanje je pa sploh odlična.
Grobnik je zame predrag, razen če bo kak event, ki bo cenejši, potem grem. drugače pa da bom dajal za par ur 100€ + gume + bencin, pa nisem neumen.
Creed napisal/-a:
Pa se tuki se najbolj strinjam s foggyjem...manjka neka pista ki bi bila vmes med grobnikom in RL.
LP
Se ne bi mogel bolj strinjati - predvsem z bolj "user friendly" asfaltom.
Tyre friendly
@veloce
Na grobnik se gres lahko preganjat ko HR alfa klub organizira meet...for free Sam pol ponavadi klapa jamra da je predalec...al pa da nimajo gum.
Tako hudo pa spet ni, pri NA motorjih poraba niti ni toliko višja kot ponavadi, pri turbačih je pa povsem druga pesem. Lani sem na grobniku s QVjko prevozil okoli 18 krogov, kar znese približno 75km, s tem da tudi vožnja za nazaj čez Delnice ni bila ravno počasna in je bila poraba s tistim tankom malo čez 12l.
Foggy napisal/-a:Tako hudo pa spet ni, pri NA motorjih poraba niti ni toliko višja kot ponavadi, pri turbačih je pa povsem druga pesem. Lani sem na grobniku s QVjko prevozil okoli 18 krogov, kar znese približno 75km, s tem da tudi vožnja za nazaj čez Delnice ni bila ravno počasna in je bila poraba s tistim tankom malo čez 12l.
Tole je pa ugodno
Jaz sem mel z leonom 1.8T na Mobikrogu porabo 32 litrčkov.
Sam pol ponavadi klapa jamra da je predalec...al pa da nimajo gum.
Ko pa jaz ponujam naokoli zastonj gume za skurit, pa se noben ne javi. Pššššt.
Ma saj sem prej cel esej napisal v odgovor, pa dvomim da bi imelo kaj smisla, če bi pritisnil pošlji.
Grobnik v okviru HR alfa kluba bo 6.6.2010.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Govorice o dirkališču se v SLO pojavljajo že od osamosvojitve in dokler ne bo dokumentacija in dovoljenje črno na belem ne verjamem več nobenim govoricam
Foggy napisal/-a:Govorice o dirkališču se v SLO pojavljajo že od osamosvojitve in dokler ne bo dokumentacija in dovoljenje črno na belem ne verjamem več nobenim govoricam
Že izpred osamosvojitve je bil precej resen projekt dirkališča v bližini Torovega.