Ali je to normalno (156 2.0 TS)

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

primoon
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Točno to, torej g. Strajnarju ni za zaupat, razen, če ne stojiš zraven itd..
torej velja napisano, se pa načeloma strinjam s tabo......

Ker osebno nimam časa nadzirat kaj počno serviserji, poleg tega pa poznam le osnove......, raje poljem avto k Zegi, kjer ga pustim tudi po več dni, če je potrebno...:, dobim nadomestni avto in pridem ponj in brez razmišljanja plačam, ker vem, da fantje "šraufajo" z veseljem in računajo "fer" - nič več in nič manj kot je potrebno za zadovoljstvo stranke....

Tudi odnos do stranke zame veliko pomeni in dejstva povedo, da g. Jani #-o ne seže do kolen "kraškim gadom"....

"http://www.alfastrajnar.si/

Do danes nam je zaupalo, kot servisu že veliko ljubiteljev avtomobilov Alfa Romeo."

Da človek poči od smeha, zaupalo?===za koliko časa? samo prvi servis..., razen,, če ga poznaš osebno verjamemem, da je lahko vse drugače, toda tu govorimo...........

SICER PA BODISI DOVOLJ !!!

Pa lepe praznike vsem !

lp
Don't take life too serious, you'll never get alive out of it....
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tudi pri tako opevanih serviserjih ni vedno vse rožnato, tako da ne vem kakih hvalospevov ni potrebno pisati. Žal ne poznam nobenega nadpovprečnega serviserja....upam, da se bo v prihodnje kaj spremenilo na tem področju in bom lahko zopet kako dobro besedo povedal glede serviserjev.

Lp
Uporabniški avatar
ramo
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0

Seveda se vsak odloči koliko je pripravljen plačati za servisno uro.

Par zadnjih zgodb iz foruma povezanih z zlatarjem iz Gorjanskega je precej čudnih.

S Strajnarjem sem jaz zadovoljen res pa ima očitno stranke rangirane v dva razreda: tiste katere vidi da se spoznajo na mehaniko in laike pri katerih odnos ni pošten. Vglavnem na njegovo delo nikoli nisem imel reklamacij, cena ugodna, vsakič me vzame preko vrste, da se me čimprej znebi :mrgreen:
156ts
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja fora je v tem, da ga prjatu dobr pozna, avto je tam kupljen in je za letnik 98 v nulo, nobenih skritih napak ni bilo razen tega s sklopko (avto je še vedno normalno vozen). Lastnik avta je bil pa klepar ki je delal pri njemu, 70 letn gospod ki je takoj vse zrihtal, ko je bilo potrebno. Tko da ja, zato mam dober feeling, itak gre samo za redni servis in ta pedal sklopke (ok lahko je cilinder za menjat, če so pa res sam malenkosti kokr je fedrček itd, bo pa pomoje za đabe naredu, glede na to da je bil pred kratkim tam kupljen)
Odgovori
  • Informacija