Imam jo 14 dni in sem tankal ko sem jo kupil in danes.
Po rač. je bila poraba 5.9, realno izračunana pa 6.4l/100km
Vožnja relacijska 60km/dan

z mojo 145 JTD ko se prizge lucka za rezervo in stalno gori vedno nardim od 150-200km se. sj ma rezerve 9L ta avto?kixs napisal/-a: Naceloma z zmerno voznjo lahko naredis se 80-100km. Pa tudi koliko zelis reskirat, da obstanes brez goriva
lp

Verjetno si tudi opazil da sem šel iz Planice, ker se je na avtu več blata vidl kot same barve avtaMaStr napisal/-a:A-ha, pri Gozd Martuljku.Dejan156 napisal/-a:Je blo takrat enkrat ja. Si me kje srečal?MaStr napisal/-a: V soboto okoli pol dveh?
Sem šel ravno v službo kot sopotnik s kolegom - sodelavcem - forumašem v njegovi srebrni FL 147-ki...

Ne, ne, je kar lepo bleščala od sonca...Dejan156 napisal/-a:Verjetno si tudi opazil da sem šel iz Planice, ker se je na avtu več blata vidl kot same barve avtaMaStr napisal/-a:A-ha, pri Gozd Martuljku.Dejan156 napisal/-a: Je blo takrat enkrat ja. Si me kje srečal?
Sem šel ravno v službo kot sopotnik s kolegom - sodelavcem - forumašem v njegovi srebrni FL 147-ki...![]()
![]()
![]()

vsekakor porocaj ce si kaj dosegel ali ne.kixs napisal/-a:Najvec sem tankal 59.12L - torej precej rizicno
colibry... tvoja pije precej spodobno
Meni je toliko (pod 5L) pila samo prve tri mesece... potem ne vem kaj se ji je zgodilo. Zdaj je poraba okoli 5.5 ob res zmerni voznji.
Trenutno imam na testu drugi MAF, bom videl, ce bo kaj sprememb. V kratkem za test zamenjam se MAP.
V ta tank sem dodal se tisti famozni STP Complete Fuel System Cleaner for Diesel Engines in tankal AGIP (nasvet Stepancica). Avto sem ze konkretno tudi preluftal - bom pac "reskiral" en tank za to.
Bomo videli...
lp

Ja če boš imel kdaj kaj opravkov na Gorenjskem me prej obrni na ZS...Dejan156 napisal/-a:Drugič upam da gremo na pivo ko se kje srečamo

Cene bodo verjetno take, ce se ne bodo zmanjsale trosarine.Opolnoči se bodo znova podražili vsi naftni derivati. Za cent se bo podražil najbolj prodajani 95 oktanski bencin - za liter bo po novem treba odšteti 1,204 evra. Nova cena 98 oktanskega bencina bo 1,228 evra za liter, kar je 1,6 centa več. 50-litrski tank najbolj prodajanega bencina bo tako od polnoči dražji za pol evra.
Za 1,4 centa bo dražji tudi liter diesla, po novem bo zanj treba odšteti 1,125 evra. Prav tako bo dražje kurilno olje, in sicer za 1,2 centa. Za liter bo tako po novem treba odšteti 0,711 evra.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti