prjatu napisal/-a:si zgrešil že v štartu, zatemnitve ni zato, ker bi se tako sprdnilo ponudniku ali sazasu, pač pa to zahteva nosilec pravic
pravice se zakupi samo za domačo državo, če oddajaš širše, moraš plačati tudi to, odtod interes tujih televizij po zatemnitvi
sazas se pa vmešava zato, ker je pri nas edini pristojen za urejanje oz ščitenje avtorskih pravic
edit: seveda je tudi možno, da ima prste vmes pop, kot nosilec pravic pri nas, v tem primeru je čudno, da so se omejili zgolj na htv in orf, na rtl pa recimo ne
Nosilec sigurno ni zahteval temnitve. Če je do sedaj ni zahteval, ne vem zakaj bi se to kar naenkrat pojavilo na tretji dirki nove sezone - pa še to samo v SLO?
Sem mislil, da je blo vse skupaj samo dim, ker sem vse gledal na RTL-u in tam je bilo vse ok. Jaz sem in tudi bom F1 spremljal na RTL-u, ker so trenutno edini z dobro in dovolj številčno ekipo. KO bodo oni nehali s prenosi, potem bom pa alternative iskal.
POP se pa lahko zarad mene nekam zaleti in naj se pazi, da ne bo kakšna tožba zaradi kršenja pravic potrošnikov in naročnikov padla.